Potvrđeno: Afrikanka bez vagine zanijela oralnim seksom i rodila sina

Potvrđeno: Afrikanka bez vagine zanijela oralnim seksom i rodila sina

Tekst: A.M.
Foto: Ilustracija

MLADA AFRIKANKA prije pune 22 godine primljena je u bolnicu u devetom mjesecu trudnoće, spremna za porođaj. Ipak, kada su je doktori stavili na operacijski stol, shvatili su da 15-godišnjakinja nema vaginu. Šokirani liječnici iz afričkog sela isprva nisu mogli vjerovati da je takvo što uopće moguće, ali ipak su je na kraju krajeva uspjeli poroditi carskim rezom.

Dok je ta priča ostala misterij, nakon dva desetljeća napokon je otkriveno na koji bizarni način je Afrikanka ostala trudna. Naime, opće je poznato da prosječna trudnoća traje 280 dana, baš onoliko koliko je bila trudna i 15-godišnjakinja, ali dosad je bilo nepoznato da je 278 dana prije porođaja ista ta tinejdžerica došla na hitnu zbog uboda u trbuh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako zvuči prilično nevjerojatno, 15-godišnjakinja je imala oralni seks s tadašnjim dečkom, usred kojeg ih je prekinuo njezin bivši ljubavnik i ljutit je ubo nožem u trbuh. S obzirom na to da je ona samo nekoliko minuta prije progutala partnerovu spermu, ona je pomoću uboda doputovala sve do maternice, zbog čega je na kraju krajeva djevojka ostala trudna.

Cijela priča koja se odvijala prije pune 22 godina, bila je veliki misterij koji su nedavno počeli istraživati stručnjaci diljem svijeta nakon što je jedan doktor napisao svoju ispovijest s neobičnom trudnoćom. Da je zaista moguće zatrudnjeti oralnim seksom, potvrdili su i liječnici diljem svijeta koji su dodali da je tu riječ o neobičnom slijedu događaja, ali znanstveno potpuno mogućem. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara