Potvrđeno: Na RTL stiže show zbog kojeg se Crkva zgraža, a Srbi su ludi za njim

Potvrđeno: Na RTL stiže show zbog kojeg se Crkva zgraža, a Srbi su ludi za njim
Screenshot: YouTube

SAMCI, potpuni stranci, imaju pet minuta za upoznavanje nakon čega odlučuju hoće li se odmah vjenčati - koncepcija je to planetarno popularnog showa Married At First Sight.

Televizija RTL potvrdila je da uskoro donosi inačicu ovog showa u Hrvatsku pod nazivom Brak na prvu. Show je zapravo svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak. Ipak, to nije utjecalo na popularnost emisije pa je tako prikazana u 12 zemalja svijeta, među njima i u Srbiji. 

Da je tako nešto u planu, već smo pisali početkom siječnja, no tad s RTL-a nisu željeli ništa potvrditi.

Parovi se pažljivo biraju, što čine stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa koji kroz niz različitih testova pronalaze kompatibilne parove. Ako se vjenčaju, odlaze na medeni mjesec, a nakon toga se neko vrijeme prati njihov bračni život kako bi gledatelji doznali je li brak bio uspješan. Sve troškove vjenčanja i medenog mjeseca pokriva produkcija. Prva sezona već je snimljena i prati avanture 12 kandidata, a prikazivanje počinje uskoro, navode iz RTL-a. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara