Povežite se s cijelim svijetom uz Bontechov Connectivity Set

Povežite se s cijelim svijetom uz Bontechov Connectivity Set
Foto: Press

Danas smo povezaniji nego ikad prije. Naši prijatelji, obitelj, kolege i poslovni partneri mogu doći do nas u samo nekoliko sekundi. Promijenio se način na koji se povezujemo kao i naš životni stil.

Novi napredak u bežičnoj tehnologiji slušnih aparata čini povezivanje jednostavnijim i ugodnijim. Uz Bontechov Connectivity Set dobivate jasan, visokokvalitetan zvuk, bez neželjene buke.

Connectivity Set, po potrebi, postaje i jednostavna bežična slušalica za bilo koji moderni smartphone. On prenosi telefonske razgovore izravno u slušna pomagala tako da možete razgovarati bez uporabe ruku, gdje god bili. Također se možete bežično povezati s prijenosnim računalom ili tabletom za videopozive na Skypeu ili za uživanje u glazbi koja se prenosi direktno u slušne aparate.

Zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji, moguću je je podešavanje glasnoće, prebacivanje programa i provjera razine napunjenosti baterije. Aplikacija osposobljava nositelje slušnih aparata da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem sluha.

Slušni aparati povećavaju kvalitetu života (sto je neprocjenjivo) i olakšavaju komunikaciju, s toga, zakažite termin za besplatno testiranje sluha u jednoj od 30 Bontechovih poslovnica diljem Lijepe Naše. Isprobajte Connectivity Set i istražite neograničene mogućnosti koje pruža.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?