Poznata pjevačica: Mama Grete Thunberg nastupala je na Eurosongu

Poznata pjevačica: Mama Grete Thunberg nastupala je na Eurosongu
Foto: Instagram

GRETA THUNBERG trenutno je jedna od najzanimljivijih osoba na svijetu, koja ima milijune fanova i milijune hejtera. 16-godišnja djevojčica nedavno je na summitu u Ujedinjenim narodima oštro kritizirala svjetske lidere, a potom na Twitteru trolala i Donalda Trumpa i Putina. Ipak, trenutno je njezinim hejterima i fanovima najzanimljivija snimka s Eurosonga 2009. godine u Moskvi, na kojemu je nastupala njezina plavokosa majka Malena Erman.

Nakon što je na društvenoj mreži osvanuo podatak da je mama Grete Thunberg poznata operna pjevačica u Švedskoj, nije trebalo dugo da se pronađe njezin najdojmljiviji nastup.

U Moskvi 2009. godine Malena je nastupila s pjesmom "La Voix", a posljednjih nekoliko dana mnoštvo ljudi gleda snimku koju valjda nitko nije gledao deset godina. Komentari koji se sada mogu pronaći ispod te snimke pravo su blago.

"Ukrala mi je djetinjstvo", napisao je jedan šaljivdžija ispod videa. Gretina mama nije zabilježila uspjeh - natjecanje je završila na 21. mjestu, što je drugi najgori plasman Švedske u povijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God jul från oss!! @beataernman @gretathunberg @moses_roxy

Objavu dijeli Malena Ernman (@malena_ernman)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara