Poznate dame na frizuri u zagrebačkoj uspinjači

Poznate dame na frizuri u zagrebačkoj uspinjači

NAKON što je proglašen frizerom godine, Ivica Zanetti odlučio je svim frizerima grada, kako je sam rekao, "nametnuti trend" i obznaniti koje su trenutačno "in" boje na kosi. Pozvao je svoje slavne prijateljice, smjestio ih u zagrebačku uspinjaču i pod logom "Što se sve može u tri minute?" pokušao napraviti neku promjenu u vremenu koliko je trebalo uspinjači da se dođe do Gornjeg grada.

"Najbitnije, najpoželjnije i najtrendi od svega su - šiške! Kose moraju biti boje meda, zagasito crvene, boje cimeta i svih nijansi smeđe", napomenuo je Ivica.

Priprema, kamera, akcija: Prčkaj po kosi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspinjačom su se penjale Lada Kajfež, Maja Blagdan, Tereza Kesovija, Ines Šmit, Ivana Delač i Andrea Čupor (trebala je doći i Lana Pavić, ali je spriječena jer je u Budimpešti), a Ivica je svojim asistenticama kao na pravom filmskom setu (priprema, kamera, akcija) vikao: "Prčkaj po kosi!". Promjene na kosi zapravo su bili tek poneki karanfil nataknut pored uha, tako da su sve žene zapravo već bile isfrizirane i uređene pa se lako da zaključiti kako su te tri minute čisto -  prodavanje magle.

Lada Kajfež je bila izuzetno dobro raspoložena, pa je svojim dosjetkama nasmijavala cijelu ekipu i razbila nervozu zbog prevelike gužve u uspinjači. "Maja je spuhana", rekla je Lada komentirajući frizuru Maje Blagdan, te nadodala: "Rekli bismo, elegantna ofucana metla". U prostoru dva sa tri, smjestile su se frizerke, Ivica, svi modeli, nekoliko snimatelja, nekoliko fotografa i horda novinara. Gotovo da se moglo čuti zapomaganje jadne uspinjače kojoj je ovo bio pravi test izdržljivosti, međutim, u današnje vrijeme dobra reklama nema cijenu, pa neka i uspinjača "zbog ljepote malo propati".

L.V.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara