Poznate ljepotice "kao šlag na torti" Croatia Boat Showa

Među mnoštvom lijepih i anonimnih djevojaka, na Croatia Boat Showu u Splitu zapazili smo i neke poznate ljepotice, koje su na tom iznimno posjećenom sajmu radile kao hostese. Svojim likom sajam su krasile, između ostalih, Aleksandra Grdić, zatim HTV-ova prezenterica Nikolina Gotal te aktualna Miss Universe, Splićanka Jelena Maroš.

Bivša supruga najboljeg hrvatskog rukometaša, Ivana Balić, također je angažirana na sajmu brodova, a ljepotom je poglede plijenila i Daria Zalović, Miss Hawaiian Tropic. Iako naporno rade, djevojke su nam rekle da se na sajmu odlično zabaljaju, jer za druženje i šalu vremena uvijek ima, pa su naše poznate hostese na sajmu sklopile i nova prijateljstva.

Nakon organizatora auto sajmova, i nautički "gurui" shvatili su da lijepe djevojke itekako povećavaju promet, jer svojim šarmom (i korisnim podacima o karakteristikama vozila) ovaj ionako raskošni sajam čine još ljepšim i privlačnijim široj publici. A svu tu beskrajnu ljepotu koja se ovih dana smjestila u Split možete pogledati u galeriji (gore desno).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara