Poznate potresla smrt Dragana Nikolića: "Od djetinjstva je moja velika ljubav, kakav Brad Pitt!"

Poznate potresla smrt Dragana Nikolića: "Od djetinjstva je moja velika ljubav, kakav Brad Pitt!"

Screenshot: YouTube

VIJEST o smrti proslavljenog glumca Dragana Nikolića potresla je brojne obožavatelje, kojima su uloge beogradskog glumca obilježile djetinjstvo i mladost, ali i brojne poznate osobe.

Među onima koji su se oprostili od legendarnog glumca je hrvatska glumica Nataša Janjić.

"Od djetinjstva je moja velika ljubav. Kakav Bred Pitt! Nikad neću zaboraviti kad su nas skupa vozili na snimanje. Ja već glumica, ali u istom autu sjedim i šalim se, onako blisko i kao da sanjam, s Legendom. Ostao zgodan, frajer i šmeker, preduhovit, a dotjeran i gospodin. Bas kao sto si ono kao zamišljao. Istinska zvijezda. Ma sto reci? Zbogom, dragi Gaga. Zvijezda ka zvijezdama", poručila je.

Od djetinjstva je moja velika ljubav. Kakav Bred Pitt! Nikad necu zaboraviti kad su nas skupa vozili na snimanje. Ja vec...

Posted by Natasa Janjic on 11. ožujka 2016

Glumac Bata Živojinović na Instagramu je objavio fotografiju s Nikolićem, nastalu 1978. godine tijekom snimanja serije "Čardak ni na nebu ni na zemlji".

"Beograd neće biti isti bez tebe. Počivaj u miru moj mali brate, mali moj prinče", oprostio se od prijatelja.

Oprostila se i Mia Begović. "Posljednji pozdrav dragi Gaga!", kratko je napisala uz njegovu fotografiju.

I bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić potresen je Nikolićevim odlaskom.

"Otišao si tamo gdje će se tvoja ljudskost nagraditi.Zbog tebe sam ostavljao igru,dok sam bio vani sa prijateljima.Trčao u kuću da gledam tvoje serije i filmove.Zbog takvih glumaca sam upisao i akademiju.Zbog takvih ljudi se ovaj posao cijeni,poštuje i voli! Imao sam tu čast dijeliti s tobom kadar,vrijeme, prostor,priču,osmijeh... Neka ti Bog Dragi podari mir i sve najbolje. Sućut porodici i svim prijateljima... Svima onima,koji su ovog čovjeka osjećali svojim, na bilo koji način...", napisao je. 

Otišao si tamo gdje će se tvoja ljudskost nagraditi.Zbog tebe sam ostavljao igru,dok sam bio vani sa prijateljima.Trčao...

Posted by Enis Bešlagić - oficijelna stranica on 11. ožujka 2016

I pjevačica Nina Badrić prisjetila se poznatog glumca te mu je posvetila fotografiju na Instagramu.

"Bio je jedan od omiljenih glumaca moje obitelji. Oplemenio je svojom glumom mnoge generacije i moje roditelje i mene i one najmlađe i svi smo ga voljeli. Veliki gospodin gentleman... kakvih više nema... Hvala vam za sve. RIP poštovani", poručila je Nina. 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara