Poznate Zagrepčanke na Trgu bana Jelačića prodavale majice i čarape

Poznate Zagrepčanke na Trgu bana Jelačića prodavale majice i čarape

NA TRGU bana Josipa Jelačića članice Udruge žena oboljelih o raka "Sve za nju" ove su subote prodajom majica i čarapa prikupljale novac ustrajne u cilju osnivanja Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka. "S druge strane štanda" našla se i promotorica kampanje Lana Jurčević, ali i vlasnica modne agencije Suzy Josipović. 

Podršku ovoj hvale vrijednoj akciji došle su pružiti, bivša manekenka i supruga nogometaša, Iva Balaban i operna pjevačica i voditeljica Sandra Bagarić. Od prikupljenih novčanih sredstava i dobrovoljnih donacija od prodaje majica, koje su samo skroman udio cijele humanitarne akcije, pokušat će se skupiti dovoljno novca za osnivanje centra koji će pružati nužnu zdravstvenu i psihološku skrb oboljelim ženama, ali i onima koje nisu kako bi se što ranije otkrila bolest i zaustavilo njezino širenje.

Organizatori i partneri pozvali su građane da se uključe u kampanju, informiraju o načinima prevencije raka vrata maternice čiji se uzročnik HPV virus lako otkriva besplatnim Papa testom, te o načinima ranog otkrivanja raka dojke. Donirati za osnivanje prijeko potrebnog Centra može svatko. Svaka kuna od kupljene specijalne vrećice "sve za nju“ u dm-ovim prodavaonicama i novac od karata humanitarnog koncerta mlade pjevačice i promotorice kampanje Lane Jurčević koji će se održati 7. studenog u Ciboni odlazi u osnivanje Centra. Građani također mogu novac darovati i uplatom na žiroračun 2360000-1102016768, te time poduprijeti akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara