Poznati Hrvati okupirali Tvornicu na partyju godine

Poznati Hrvati okupirali Tvornicu na partyju godine
Foto: Press

HUAWEI je jučer u Tvornici Kulture priredio party kojim je sa svojim korisnicima odlučio proslaviti odlične poslovne rezultate u 2018. godini.

Posjetitelje su tijekom večeri zabavljali jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu - DJ Mahmut Orhan te francuski dvojac Ofenbach, dok je publiku prethodno zagrijao Aldo Morro. Najbrži korisnici Huaweija mogli su besplatno preuzeti ulaznice putem Entrio sustava, a koliki je interes za partyjem bio najbolje pokazuje činjenica da su ulaznice planule u dva dana.

Huawei Black&White party okupio je brojna poznata lica iz hrvatske javnosti. Pojavili su se Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Ivan Vukušić, Doris Pinčić Rogoznica, Barbara Repe i brojni drugi.

"Protekla je godina za nas bila zbilja uspješna i zato nam je drago što smo je uspjeli proslaviti s našim korisnicima i suradnicima. Rušimo sve rekorde prodajom naših uređaja, a najnoviji Huawei Mate 20 Pro u rekordnom je periodu postao omiljeni pametni telefon prepoznat ne samo od strane korisnika već i stručne zajednice, te brojnih specijaliziranih medija. Ostavljamo iza nas sjajnu godinu, ali vjerujte da će i 2019. biti vrlo uzbudljiva“, izjavio je Norman Mueller, direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.

Prije izlaska na pozornicu, DJ Mahmut Orhan kao i dvojac Ofenbach izjavili su kako im je drago ponovno nastupati u Hrvatskoj te su najavili odličan show kojem je i svjedočila dobro raspoložena publika u punoj Tvornici Kulture. Nakon Ofenbacha, party je zatvorio zagrebački DJ dvojac XO.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara