Poznati ne kriju oduševljenje filmom "Put lubenica"

Zadovoljstvo filmom nije krio ni Ivo Gregurević, glumac koji je igrao gotovo u svim novijim hrvatskim filmovima, pa tako i u "Putu lubenica". Podršku su mu došli izraziti brojni kolege glumci, pa tako i Goran Grgić i Perica Martinović. Mladi glumac Bojan Navojec te Slaven Knezović, kojeg pamtimo po upečatljivoj ulozi u "Villi Mariji", također su zadovoljni filmom, u kojem ih se posebno dojmila Sui Mei, Kineskinja kojoj je uloga u filmu prvo iskustvo pred kamerama.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ne propušta premijere hrvatskih filmova, pa je nazočio i ovoj. Čini se da skandali koji se sve češće vežu uz njega i njegove suradnike nimalo ne brinu radišnog Bandića, koji je premijeru uspio "ugurati" u svoj pretrpani raspored.

Iako zauzeta probama za veliko finale "Plesa sa zvijezdama", popularna glumica Zrinka Cvitešić našla je vremena za film, a premijeru je posjetila i Dora Lipovčan. "Novo lice" u glumačkom kolektivu koji redovito posjećuje premijere svakako je Miroslav Škoro, autor glazbe koja je gledatelje ugodno iznenadila.

Njegov odmak od dosadašnjeg glazbenog rada oduševio je i glazbene kritičare, koji mu već savjetuju da se ostavi pjesama kao što su "Milo moje" ili "Svetinja", te se posveti filmskoj glazbi, u kojoj je više nego uspješno debitirao.

D.K.
Foto:M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara