Poznati prvi finalisti Supertalenta, Martina se posvađala s bakama iz Ljubuškog

Poznati prvi finalisti Supertalenta, Martina se posvađala s bakama iz Ljubuškog
Foto: Instagram

DAMIANO Roi, Stella Schollaja i Hayford Okinea ušli su u finale Supertalenta.

Universe Dance Crew oduševio je žiri i zatvorio natjecateljski dio večeri. Slijedi glasanje publike i odluka tko ide u finale. 

Damiano Roi je ponovno svojim glasovnim sposobnostima očarao žiri. Poslušajte kako je zvučao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Što kažete na Damianovu ariju? 🤔 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Dream Team Babe su se skoro posvađale s Martinom Tomčić koja je kritizirala njihov nastup. Martina im je rekla da je nastup bio lošiji nego audicijski, a baka Nada se uvrijedila i rekla: "Martina, ćeri, ostarit ćeš i ti." Martina je potom rekla da nije vrijeđala njihove godine nego nastup, a bake su se prilično uvrijedile na njezin komentar. 

Davor Bilman je branio svoj zlatni gumb i Martini kazao da je i ovo aktivizam, a bakama poručio da nastave uživati u životu. 

Nakon Bukija Skandala na pozornicu se popela Stela koja je ponovno oduševila žiri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijela pozornica bila je obasjana njome! 😍 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

Objavu dijeli NovaTV (@novatv_)

Buki Skandal u svom je polufinalnom nastupu dobio X od Martine Tomčić koja mu je rekla da samo vrhunski profesionalci mogu improvizirati. Malo je reći da joj se nije svidio njegov nastup. Buki je zabavljao publiku, a na kraju nastupa u šali je tražio Janka da mu posudi novac.

Treća na sceni je bila malena Nuo Chang koja je svirala klavir i očarala sve u studiju, a vjerujemo i pred malim ekranima. Kada se povelo pitanje o tome koliko je vježbala i kako usklađuje školu i vježbanje, Martina Tomčić je pozdravila učitelje i podržala štrajk.

Nakon Kristijana i Kristijana, na pozornicu se popeo Hayford koji je očarao žiri. Senzacionalni Afrikanac koji je na audiciji balansirao predmete nožem, večeras je balansirao perom.

Prvi večeras bili su break danceri Kristijan i Kristijan. Njihov nastup oduševio je žiri, a posebno radosna je bila Maja Šuput kojoj je drago što su poslušali njezin savjet i više radili na koreografiji.

Večeras je na programu prva polufinalna emisija Supertalenta. Stručni žiri odabrao je kandidate koji se natječu za mjesto u finalu Supertalenta. Večer je počela spektakularnom najavom žirija uz pjesmu We Will Rock You. Maja Šuput blista u čipkastoj crnoj haljini i s neobičnom frizurom.

"Večeras sam Majuška Tatarinova", kazala je. 

Davor Bilman je prije polufinala iznenadio fotkom na Instagramu na kojoj nosi periku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara