Poznati u šoku zbog smrti Šabana Šaulića: "Nije trebalo ovako završiti"

Poznati u šoku zbog smrti Šabana Šaulića: "Nije trebalo ovako završiti"
Foto: Instagram

OTKAKO je vijest o smrti Šabana Šaulića pogodila regiju, mnogo je onih koji tuguju za "kraljem narodne glazbe". Među njima su i brojna poznata lica koja žale za preminulim glazbenikom čije će se pjesme pjevati još dugo.

Među prvima se od njega oprostila Lepa Brena.

"Odlaze oni najbolji, među njima i Šaban. Od njega smo svi učili, sa njim smo se družili, pjevali, surađivali i tugovali. Njega smo voljeli i poštovali, od njega smo učili život. Vječna ti slava dragi prijatelju. Obitelj Živojinović", napisala je pored zajedničke fotografije.

Halid Bešlić ostao je u šoku kada je čuo tragičnu vijest.

"Upravo su mi javili da je moj Šaban poginuo. Ne mogu vjerovati. Suvišno je bilo što reći. Bio je dobar čovjek i pjevač", rekao je za Avaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

"Negdje oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon... Ne postoji adekvatna riječ da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dijete sjedila u uglu restorana svoje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom kolegicom. Znaš, ja skoro nikada nemam tremu, ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je ono što radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako završiti. Uporno govorim da je važno ostaviti trag, a ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je vječna slava i HVALA", napisala je Marija Šerifović uz zajedničku fotografiju na Instagramu te tako zauvijek pozdravila svog idola i prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba)

"Jučer sam se izljubio s njim", rekao je glazbenik Dragan Kojić Keba za srpski Kurir, zaplakao i spustio slušalicu.

"Ovo je velika tragedija, ne mogu vjerovati", rekao je Darko Lazić za Glossy uz pauzu pa zaključio: "Ne znam što da kažem, nisam dobro, s***an sam skroz…"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darko Lazić (@new_me911)

Jelena Karleuša s legendom se oprostila uz emotivnu poruku na Instagramu.

"Teško mi je prihvatiti da se ovo dogodilo. Ne vjerujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaku sekundu koji smo zajedno proveli na snimanjima... Velika tragedija i tuga. Počivaj u miru... Ne znam sad što više da napišem", napisala je glazbenica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Mile Kitić bio je jedan od najbližih prijatelja preminulog pjevača.

"Svaka riječ je suvišna. Prerano si nas napustio, legendo", napisao je na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mile Kitic (@milekiticofficial)

Pjevačica Mira Škorić vijest je doznala u trenutku kada su je novinari nazvali.

"Jao majko mila! O, bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam", rekla je za Story.rs u nevjerici i poklopila slušalicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mira Skoric (@miraskoricofficial)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara