Pravi Cancun - Mladi, goli & pijani

ZA PROLJETNE praznike američki studenti odlaze na masovni raspašoj u meksički Cancun. Oni su mladi, goli i pijani - sve što je potrebno za MTV-ev reality film.

Producenti MTV-evog "The Real Worlda" okupili su 16 mladih, lijepih i ne baš pametnih Amerikanaca i Amerikanki, i odveli ih da zajedno provedu osam razuzdanih dana na meksičkom suncu.

U ovom polu-dokumentarcu vidjet ćete sugestivno plesanje, lascivne poze, nekoliko golih grudi i stražnjica, nešto malo seksa pod plahtama i puno puno pijančevanja. Dakle, sve što mladi već vole.

Gledateljima će dopasti uvod, koji sliči početku "Girls Gone Wilda" i djevojka koja kaže da će "spavati sa svakim tko to želi" a gledateljice će upoznati plavog pastuha Jeremya, koji u filmu izjavljuje, a mi mu vjerujemo, kako "djevojke odlaze na odmor upoznati dečke poput njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gore navedeno zadovoljit će priličan broj mlađih gledatelja, no vjerojatno zaključujete kako se, u konačnici, ipak radi o smeću koje ćete možda pogledati zbog par sisa.

Zanimljiva stvar je što su s takvim stavom i kritičari pošli na premijeru, no potom su po cijenu vlastitog ugleda, barem neki od njih, priznali kako se radi o sasvim zabavnom i solidnom filmu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara