Predigra u Big Brotheru: Lucija i Saša lizali šlag jedno drugome s tijela

Predigra u Big Brotheru: Lucija i Saša lizali šlag jedno drugome s tijela

BIG BROTHER je dobio još jedan par. Na sinoćnjem tulumu pijani Saša i Lucija otišli su "korak dalje". Višednevno gledanje i nevini zagrljaji uz koju čašicu previše pretvorili su se u erotično mazanje i lizanje šlaga s tijela koje je bila samo uvertira u ostatak večeri.

Seksi ples koji su izveli u dnevnom boravku nastavio se međusobnim hvatanjem i žvaljakanjem u bazenu. Kasnije je Saša zaprijetio Luciji da će je "zasigurno provjeriti". Lucija se dosad držala na kakvoj takvoj distanci prema Saši, jer u kuću nije ušla kao slobodna cura. Međutim, ona je od prije par dana i zaista slobodna. Njezin dečko ju je javno ostavio zbog ljubavnih predigra sa Sašom. Luce kao da je to osjetila i otpustila je kočnice. Pitanje je vremena kada ćemo postati svjedoci još jednog "BB seksa".  

Miss Kuće je Mira, Rina briznula u plač

Stanari su odlučili polako, ali sigurno smaknuti Rinu sa trona. Jučerašnji dnevni zadatak koji im je zadao Big Brother bio je izbor za najljepšeg stanara i najljepše stanarke. Stanari su se unaprijed dogovorili kome će podijeliti titule. Za mistera su odabrali Mrkvicu, a za miss kuće Miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rina je dečkima predložila "poslovnu suradnju": ponudila im je oslobođenje od kućanskih poslova ako oni nju, za uzvrat, proglase misicom. Dečki su se odlučili malo zabaviti te su Miru proglasili najljepšom stanarkom. Rinina reakcija bila je sve samo ne normalna. Na granici histeričnog napadaja Rina je plakala i vrijeđala stanare poput nekog razmaženog djeteta.

"Šupčino glupa, ja i ti si više nismo frendovi, sjebat ću te, da znaš. Svaka logika diktira da ja budem miss, a ti mi podmećeš!", istresla se na Marka. Čak je u napadaju ljubomore zabranila Mrkvici i Miri da otplešu pobjednički ples, na što joj je njezin "Ljubić" dobacio: "Rina, ispadaš budala." 

S.C.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara