Predstavljen SL 400 - dvostruko nagrađen najmanji fiksni Gigaset telefon na svijetu

Sponzorirani članak

GIGASET Communications, najveći europski proizvođač telefona, danas je u 10.30, u baru Blingu centru Cascade  organizirao "medijski doručak". Cilj je bio predstavljanje tvrtke Gigaset Communications, njen portfelj i planovi za 2010. Glavni direktor Gigaset Communications Austria, g. Eduard Schmidhofer, pružio je uvid u tvrtku te govorio o planovima tvrtke za hrvatsko tržište. Gigaset je prvi proizvođač koji je uveo ECO tehnologiju u svoj cjelokupan portfelj DECT proizvoda. Gospodin Schmidofer izjavio je: "Gigaset je europski tržišni  lider, prepoznatljiv po visokoj njemačkoj  kvaliteti. Naš  cilj je biti prisutan u svakom hrvatskom kućanstvu".  

Na eventu nam se pridružio i Hans-Henning Brabaender, dizajn manager Gigaseta. Predstavio je SL 400 - najmanji fiksni Gigaset telefon na svijetu koji je dosad već dobio dvije nagrade za dizajn, od International Forum (IF)-a i Chicago Athenaeum-a. Gospodin Brabaender izjavio je: "Moj cilj je kreirati telefon prikladan modernom stilu života i individualnim potrebama naših klijenata".

Na samom kraju druženja, slavni hrvatski arhitekt i dizajner interijera ing. arh. Ante Vrban objasnio je važnost dizajna proizvoda kao dijela funkcionalnog uređenja interijera. Pohvalio je dizajn i funkcije telefona te naglasio kako je ovakav proizvod poželjan u svakom modernom kućanstvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gigaset Communications GmbH je vodeća tvrtka u Europi u proizvodnji DECT telefona i VoiP uređaja. Čak polovica kućanstva u Njemačkoj i svako peto u Europi telefonira pomoću Gigaset telefona. Tvrtka je sa svojim sjedištem u Munchenu je usmjerena ka dizajniranju, proizvodnji i distribuciji cjelokupne palete visokokvalitetnih proizvoda pod brandom Siemens Gigaset. Paleta proizvoda uključuje klasične bežične i telefone za fiksnu mrežu, VoIP uređaje, softverska rješenja i kućne multimedijske uređaje. Tvrtka djeluje diljem svijeta s osnovnom proizvodnjom u Bocholtu u Njemačkoj, gdje se Gigaset proizvodi razvijaju i proizvode unutar strogih standarda za očuvanje kvalitete i okoliša. 

Dvostruko nagrađeni dizajn i tehnološka preciznosti savršeno su spojeni u novom fiksnom telefonu Gigaset SL400. Stručni žiriji International Forum Design i Chicago Athenaeum, koji su mu dodijeli dizajnerske nagrade, prepoznali su naprednu kvalitetu i funkcionalni dizajn ovog telefona. Osim dizajna i odlično razvijene tehnologije zvuka i upravljanja, Gigaset SL 400 čine posebnim i luksuzni materijali od kojih je napravljen, vrlo jednostavno korištenje i mnogo dodatnih mogućnosti kao što su ekran u boji, hands-free, vibracijski alarm, Eco Dect, Bluetooth i Mini-USB sučelje. Iako je najmanji na svijetu, ovaj telefon ima sve da bi zadovoljio i najzahtjevnije korisnike.

Gigaset je prvi proizvođač fiksnih telefona koji je svoj cjelokupan portfolio prebacio na Eco Dect tehnologiju. I Gigaset SL400 ima Eco Dect funkciju koja omogućava izrazito nisko zračenje zahvaljujući što čini ovaj telefon energetski učinkovitim. U standby stanju, telefon je potpuno bez zračenja, a za vrijeme poziva je zračenje smanjeno za čak 80%. Također, dio ovog ekološkog koncepta je napajanje koje štedi energiju i litij ionska baterija koja također služi štedljivoj upotrebi energije, a traje do 14 sati  razgovora i do 230 sati na standbyu. Ove funkcije čine SL 400 dijelom ekološki prihvatljive tehnologije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara