Prekinuli Tatjana Jurić i Vedran Ješe?

Izvori bliski Tatjani i Vedranu potvrdili su tjedniku Arena kako je par nakon nekoliko dana uoči Božića odlučio prekinuti višegodišnju vezu, navodno zbog udaljenosti na koju se sad već bivši par ne može naviknuti, ali ni jedno ni drugo nisu spremni zbog spašavanja veze ostaviti posao. Iako su mediji u nekoliko navrata pisali o prekidu, ovaj put je zaista gotovo, piše Arena.

Vedran Ješe već je nekoliko puta zaprosio Tatjanu, no ona ga je, navodno, redovito odbijala jer se nije željela vezati za osobu s kojom ne živi u istom gradu, niti postoje naznake da bi se to skoro moglo realizirati. Ješe je, naime, potpisao trogodišnji ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun, a Tatjana je i dalje jedno od zaštitnih lica RTL Televizije pa su se karijere, čini se, ispriječile pred ljubavi o kojoj su godinama pisali mediji.

Par je prošlo ljeto neko vrijeme proveo u Švicarskoj, gdje su zajedno uređivali njegov novi stan, no i to, čini se, nije pomoglo kako bi našli zajednički jezik i uklopili jedno drugog u životne planove. Tatjana je odlučila ostati u Zagrebu, a Vedran je najmanje tri godine obavezan živjeti u Švicarskoj, a i nakon toga se nema namjeru vratiti u Hrvatsku, tvrde njegovi prijatelji.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara