Prelijepa glumica potpuno je nestala: Što se danas događa s Megan Fox

Prelijepa glumica potpuno je nestala: Što se danas događa s Megan Fox
Foto: Instagram

NA VRHUNCU karijere zvali su je najseksi ženom svijeta, a zarađivala je milijune u filmovima u kojima je glumila.

No u to vrijeme 21-godišnja Megan Fox u privatnom je životu bila daleko od seks-simbola. Pohađala je katoličku školu, a roditelji joj nisu dali da ima dečka ili dovodi prijatelje kući. Kasnije je otkrila da je imala samo dva dečka u životu.

Priča o tome kako je dobila ulogu Mikaele u Transformerima prilično je bizarna. Redatelj Michael Bay tražio je od nje da mu opere Ferrari dok ju je on snimao. Iako je bila sretna što je zadovoljan viđenim te ju je angažirao, rad na Transformersima nije joj ostao u dobrom sjećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Cijelo vrijeme joj je govorio da nije dovoljno lijepa te dobacivao na setu: "Samo budi seksi" ili "Budi lijepa".

Nakon drugog filma odlučila je progovoriti o negativnom iskustvu na snimanjima filmova. Dobila je otkaz, a ubrzo joj je Hollywood počeo okretati leđa.

"Najviše žalim što sam pomagala medijima u tome da me pretvore u lik iz crtića", požalila se jednom.

Odlučila je prihvaćati samo manje uloge, one koje joj se bezuvjetno svide. Glumila je u Eminemovom spotu za pjesmu "Love The Way You Lie", a svu zaradu od toga donirala je sigurnoj kući za žene žrtve obiteljskog nasilja.

Udala se za zvijezdu Beverly Hillsa Davida Austina Greena, a u jednom trenu njihov je brak završio. Kad je u javnosti pokazala trudnički trbuščić, pojasnila je da se pomirila s mužem.

Nakon toga objavila je da će glumiti u jednom filmu godišnje, a zaradom će financirati studiranje svojih sinova. Voditeljica je i svoje emisije o arheologiji i putovanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara