Prelijepe Severina i Lana Jurčević zablistale na božićno jutro

Foto: Glazbeni show Dalibora Petka/Facebook

BOŽIĆNO jutro na Narodnom radiju i ove godine je okupilo brojne poznate pjevače. Dalibor Petko od ranog jutra krenuo je s primanjem slavnih gostiju. Posjetile su ga brojne lijepe pjevačice, a predvodila ih je Severina. Pjevačica zaista izgleda ljepše no ikad, a za njom nimalo ne zaostaje seksipilna Lana Jurčević. 

Severina je Petku otkrila kako najviše voli kićenje bora i miješane mirise bakalara i sarme. "Imam nove balune za bor. One starinske, a boje su roza, ljubičasta i srebrna", rekla je Seve. "Ako se tako sve ispunjava, voljela bih da nam svima u Hrvatskoj bude blagostanje, da svi ljudi budu sretni i da sva dica imaju mame i tate", ispričala je pjevačica o svojim željama za blagdane.

Lana Jurčević izjavila je kako će joj ovaj Božić biti tužan jer je prvi bez njezinog dragog djeda. Hrani se kod svojih baka, a za Novu godinu neće obući crveno donje rublje jer nije praznovjerna.

Petka su posjetile i Nina Badrić te Vanna, ali i Luka Nižetić te Marko Tolja sa svojom plesnom partnericom Anom Herceg. Dvojac je nedavno pobijedio u showu "Ples sa zvijezdama", a s Petkom su sigurno podijelili i iskustva s natjecanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara