Preljubnici otkrili trikove pomoću kojih godinama skrivaju svoje avanture od partnera

Preljubnici otkrili trikove pomoću kojih godinama skrivaju svoje avanture od partnera
Foto: Instagram

U RADIJSKOJ emisiji Kylea i Jackie O na temu preljuba javilo se nekoliko ljudi koji redovito varaju svoje partnere i podijelio iskustva, piše Daily Mail. 

Između ostalog otkrili su i kako uspijevaju sakriti svoju prevaru od partnera. 

Jeremy, mladić u dvadesetim godinama, sa svojom djevojkom ima dvoje djece, ali je vara sa ženom koju je upoznao prije šest mjeseci na jednoj zabavi. Ne namjerava napustiti ni djevojku ni ljubavnicu, a ne želi prestati s avanturama prije četrdesete. 

Za komunikaciju s ljubavnicom koristi drugi mobitel koji drži skriven u vodokotliću, trik koji je naučio u seriji Breaking Bad. 

"Volim seks i napaljuje me skrivanje", priznao je on, a zatim zatražio savjete od drugih preljubnika o tome kako oni skrivaju svoje šaranje. 

"Promijeni svoje lozinke u nešto što njoj nikad ne bi palo na pamet. Nemoj koristiti nešto uobičajeno poput imena nogometnog kluba za koji navijaš. Vjeruj mi, saznat će i početi njuškati", posavjetovala ga je slušateljica Ella. 

Justin je objasnio kako se slika kad izađe s prijateljima kako bi mogao poslati fotku kad ga djevojka pita gdje je dok je s ljubavnicom. 

"Kad postane sumnjičava imat ćeš fotke kao dokaz", rekao mu je on.

Još jedan slušatelj, Richard, ga je uputio da zapiše svaku priliku u kojoj njegova djevojka učini nešto pogrešno kako bi imao argumente za svađu kad sazna za prevaru. 

Neki su se slušatelji javili samo da bi ga upozorili kako ipak nije vrijedno varati partnericu. 

"Bila sam s oženjenim muškarcem koji ima troje djece. Sve je to zabavno dok vas ne uhvate", rekla je Kirsten. 

Svog je ljubavnika upoznala na školskom igralištu i bili su u vezi tri mjeseca. Uglavnom su se seksali u autu, no netko ju je jednom prilikom slijedio i uslikao na djelu, te joj prijetio da će poslati fotke njenom mužu ako se ne poseksa s njim. 

"Rekla sam mu neka ih slobodno pošalje", ispričala je ona. 

Javila se i slušateljica Georgia koja se našla u sličnom problemu. Svog je muža, s kojim je u braku deset godina, varala je sa svojim najboljim prijateljem u kojeg se naposljetku i zaljubila. 

"Muči me krivnja, ali jednostavno si ne mogu pomoći", priznala je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara