Priča koja je skupila 34.000 lajkova: "Ovo je najluđa laž ikad"

Priča koja je skupila 34.000 lajkova: "Ovo je najluđa laž ikad"
Foto: Reddit/Instagram

"KOJA je bila najveća laž koju ste rekli i izvukli se", pitao je netko na Redditu, a neki od odgovora koje su ljudi pisali su urnebesni.

Među njima se ističe priča korisnika Orange_Kid, klasična priča o nepročitanoj lektiri. Znate je svi, klinac ne pročita knjigu i izabere jednostavniji put, pogledati film.

"Bilo je to na engleskom u sedmom razredu, morali smo izabrati bilo koji dugi roman pročitati ga i usmeno prepričati pred razredom, koji može postavljati pitanja. Izabrao sam Isijavanje, a da sam odlučio pročitati je shvatio bih da je zaista zanimljiva, no klinac u sedmom razredu više je volio video igre od debelih knjiga. Učiteljica je na svakom satu odvajala nekoliko minuta za čitanje knjiga koje smo izabrali, a shvatila je da ja baš i ne čitam puno. Govorila mi je da moram više čitati kod kuće, a ja sam je uvjeravao da brzo čitam i da ću ih brzo stići. Dan prije prezentacije, nisam pročitao ništa. Posudio sam film, pogledao sam ga dvaput da utvrdim gradivo. 

Tijekom prezentacije labavo sam se držao zapleta, ubacio sam neke ocjene Kingovog pisanja koje sam vidio na internetu, odgovarao na pitanja kolega...

No učiteljica je bila skeptična. To je popularan film utemeljen na knjizi i bilo joj je jasno da nije bilo šanse da je pročitam. Znao sam da na kraju ona postavlja pitanja i bio sam nervozan. Na kraju sam je pitao koje je njeno pitanje.

Učiteljica: Zanima me možeš li nam reći glavne razlike između knjige i filma.

Sranje. Srce mi je stalo na tren, a onda sam se sjetio: 'Žao mi je, ne znam... Nisam gledao film'", napisao je autor ove priče koja je skupila 34.000 lajkova na Redditu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara