Priča očuha čiji je posinak švercao curu pored mame postala hit na Twitteru

Priča očuha čiji je posinak švercao curu pored mame postala hit na Twitteru
Foto: Twitter

JEDAN je očuh korisnike Twittera držao u neizvjesnosti - i usput dobro nasmijao - dok je na toj društvenoj mreži uživo izvještavao o pokušaju posinka da iskrade curu iz njihove kuće.

Korisnik Twittera iza nadimka Tricky-D svojim pratiteljima prvo je otkrio kako je njegov 18-godišnji posinak doveo curu doma te se zapitao kako je misli "prokrijumčariti dok je cijela obitelj budna".

Za to vrijeme njegova žena nije znala što se događa, a očuh je naveo kako su joj promaknule "slatke bijele tenisice" kod vrata, "kakve nema nitko u ovoj kući".

Očuh, ratni veteran iz američke savezne države Michigan, zatim je objavio fotografiju žene kako čisti te se pitao hoće li cura iskoristiti priliku. Nakon toga objavio je i anketu, a većina onih koji su pratili priču navijali su za curu. "Mama medvjedica ili mlada ljubav?" pitao je pratitelje, a 63 % od preko 300 tisuća glasova bilo je na strani cure.

Zatim se pitao ima li njegov posinak kakvu strategiju ili plan. "Mislim da su odlučili pričekati. Žena obično zalegne i čita nakon ručka, posebno nakon što je čistila cijelo jutro. Možda to čekaju? Može li izdržati da ne piša još sat i nešto? Nemam pojma o čemu razmišljaju tamo gore", nastavio je.

Nakon nekog vremena stigao je epilog. "Isuse bože, sišla je u kupaonicu. To je jedna od njegovih najbližih prijateljica. Mama bi mogla pomisliti da je riječ o prijateljskom spavanju kod njega, bila je dovoljno sretna da ne čuje fuck fest iznad naših glava u 4 ujutro", napisao je.

Na kraju njegova žena nije uočila djevojku, nego mu se posinak pojavio i nonšalantno pokupio bijele tenisice. "Namignuo sam mu usput", dodao je. Kao što je i pretpostavio, kad je njegova žena zalegla, cura je u miru mogla otići.

Priča je mnoge zabavila i postala viralna, no, kao i uvijek, našlo se hejtera. Neki su mu tako prigovorili jer mu je žena čistila sama, a on je i na to imao spreman odgovor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara