Prije 20 godina dobila loptu od Ćire, tek sad otkrila Dalićev potpis na njoj

Prije 20 godina dobila loptu od Ćire, tek sad otkrila Dalićev potpis na njoj
Foto: Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja

KAO I GOTOVO čitava Hrvatska, i proslavljena operna diva Ruža Pospiš Baldani pratila je doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca u Zagrebu nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a posebno je oduševljena izbornikom Zlatkom Dalićem.

Za Varaždinske vijesti otkrila je što čuva još iz 1998. godine, kad je Hrvatska bila treća u Francuskoj. "Ljubomorno čuvam nogometnu loptu koju mi je 1998. darovao prijatelj Ćiro Blažević. I ne dam unučadi da se njome igraju jer mi je draga uspomena", rekla je.

"Tek sam sada otkrila da je na njoj i potpis Zlatka Dalića. Fascinirana sam njime, njegovom mirnoćom tijekom utakmice, medijskim nastupima, odmjerenošću i po njegovoj jednostavnosti bila sam uvjerena da je Varaždinec. A takvi smo mi! Tako lijepo uvijek govori o našem gradu. Cijenim i gradonačelnika Čehoka i uvjerena sam kako je dobro organizirao večerašnji doček. Žao mi je što ne mogu biti na Kapucinskom trgu, ali moje će misli i osjećaji biti na prostoru između stare i sadašnje zgrade Muzičke škole", rekla je Ruža.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara