Prije se nitko nije htio družiti s njom, a danas se svi trgaju da ih pozove na rođendan

Prije se nitko nije htio družiti s njom, a danas se svi trgaju da ih pozove na rođendan

Foto: Instagram

KENDALL JENNER danas slavi 21. rođendan, a mlada manekenka može se pohvaliti da je dosad postigla puno toga, iako je malo onih koji su otpočetka vjerovali u nju.

Kendall se kao djevojčica više voljela igrati s dečkima, nije se voljela dotjerivati, a nije bila ni popularna u društvu te nije imala mnogo prijatelja. Za razliku od nje, mlađa sestra Kylie imala je širok krug prijatelja, zbog čega joj je Kendall često zavidjela.

Sa samo 12 godina prvi se put pojavila u realityju "Keeping up with the Kardashians" sa svoje tri polusestre, polubratom Robom i sestrom Kylie.

Dvije godine nakon toga počela se baviti manekenstvo, o čemu je sanjača od djetinjstva, no u tome joj je samo smetala slava njene obitelji. Nitko je nije shvaćao ozbiljno te je dobivala samo manje poslove, dok joj 2014. godine najpoznatiji dizajneri nisu odlučili pružiti šansu. Tada je nosila revije Marca Jacobsa, Donne Karan, Fendija, Balmaina i Givenchyja, a ubrzo je postala vladarica naslovnica modnih magazina.

U međuvremenu cijelu generaciju manekenki nazvali su po njoj - "K generacija", a Anna Wintour u svom ju je Vogueu proglasila najutjecajnijom manekenkom današnjice. Kendall je trenutno je jedna od deset najpraćenijih osoba na Instagramu.

Danas se druži sa svjetski poznatim facama, hodala je s brojnim uspješnim glazbenicima i baš svi žele biti njeni prijatelji. 

 

bb

Fotografiju objavljuje Kendall (@kendalljenner)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara