Primijetili ozbiljan gaf u GOT-u: "Svi pričaju o šalici, ali što je s ovim?

Primijetili ozbiljan gaf u GOT-u: "Svi pričaju o šalici, ali što je s ovim?
Screenshot: Youtube

DOK JE pozornost mnogih gledatelja privukla šalica iz Starbucksa koja se nekako našla na stolu tijekom proslave u Winterfellu, neki su pronašli još jedan gaf produkcije, ovaj put u glavnom gradu Sedam kraljevina, King's Landingu. 

Iako je grad okružen morem (scene u King's Landingu su inače snimane u našem Dubrovniku) i mjesto je u kojem se okuplja mnoštvo ljudi, scene snimane pred ulazom u grad više nalikuju na mjesto u pustinji. Nekim fanovima je to, čini se, zasmetalo, dok su drugi ponudili prilično nevjerojatno objašnjenje. 

"Svi govore o šalici, ali možemo li raspraviti o tome zašto je King's Landing sad pustinja bez planina?", "Ne shvaćam gdje se ovo sad nalazi? Nije li King's Landing sa svih strana, osim na ulazu, okružen morem?", pitali su se oni. 

Drugi su, ipak, pokušali pronaći objašnjenje za ove scene. 

"King's Landing ima sedam ulaza, siguran sam da bar jedan od njih izgleda ovako", "More se povlači tijekom zime, možda se ovdje povuklo i ostavilo ogoljeno područje oko gradskih zidina", bila su njihova objašnjenja. 

Treći su pribjegli prilično nevjerojatnom scenariju tvrdeći da je Cersei premjestila glavni grad dok su Jon i ekipa ratovali s mrtvima. 

"Nemojte biti glupi, očito je da je Cersei, dok su se Danny i Jon borili s mrtvima, iskoristila priliku i preselila King's Landing u Dorne", isticali su neki, ali nisu objasnili kako je točno cijeli grad premjestila na udaljenost od nekoliko stotina kilometara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara