Primio se za glavu kad je vidio nogometno pitanje za 32.000 kn. Znate li ga vi?

Primio se za glavu kad je vidio nogometno pitanje za 32.000 kn. Znate li ga vi?
Screenshot: HRTi

U VEČERAŠNJOJ epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" ni jedan od natjecatelja nije uspio osvojiti više od 32.000 kuna, a prvi do tog iznosa stigao je Ivan Cota koji je završio prošlu epizodu.

26-godišnji student iz Zagreba pogodio je pitanje za 32.000 kuna, no nije bio iste sreće na idućem pitanju. Ivan je na pitanje za 64.000 kuna odgovorio Poljica, a točan odgovor bio je Spačva.

Luka Bućan zatim je na najbržem prstu jedini točno poredao Oscarom nagrađene filmove od najstarijeg. Amadeus, Titanic, Gladijator i Argo bili su ponuđeni filmovi, a 24-godišnji student 5. godine prava iz Makarske jedini ih je tako poredao.

Luka je potrošio dva jokera na pitanju za 16.000 kuna, a zatim je odustao na nogometnom pitanju za 32.000 kuna. "Majko mila", komentirao je Luka kad je vidio ponuđene odgovore te se primio za glavu. Znate li vi točan odgovor? 

 

Priliku da se igra za milijun kuna dobila je još i Manuela Bradić. Akademska glazbenica potrošila je dva jokera na filmskom pitanju za 16.000 kuna. No umjesto jokera zovi, ona je slušala svoju intuiciju i odgovorila Ratnici podzemlja te kući otišla s 1000 kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara