Princa Harryja muči problem kojeg se boje brojni muškarci

Princa Harryja muči problem kojeg se boje brojni muškarci
Foto: Wenn

IAKO je tek u ranim tridesetima, princa Harryja zapao je problem s kojim se nose brojni muškarci. Poput njegovog brata Williama i oca Charlesa i njega je već u ranim godinama sustigao gubitak kose. 

Doktor Asim Shahmalak, stručnjak za transplantaciju kose iz mančesterske Crown Clinic, ustanovio je da se ćelavo mjesto na Harryjevoj glavi od prošle godine dvostruko povećalo. 

"Kod njega se gubitak kose počeo značajno ubrzavati. Ako uskoro nešto ne poduzme, već bi u četrdesetima mogao ostati bez kose, kao i njegov brat William", kaže liječnik. 

Dodao je da se Harry trenutno nalazi na mjestu u životu kad se muškarci obično prestanu brinuti o gubitku kose. 

"Posljednja godina za Harryja je bila uspješna. Iako njegova bračna sreća ne utječe na hormone koji su odgovorni za gubitak kose, istraživanja pokazuju da se muškarci u stabilnim vezama prestanu brinuti o ćelavosti. Nije čak ni počeo koristiti proizvode za gušću kosu, niti ju je obojio. Očito je da ga Meghan voli bez obzira na to u kakvom stanju bila njegova kosa", rekao je Shahmalak i zaključio da je jedino trajno rješenje za Harryja transplantacija kose. 

Čini se da je mladog princa stigla karma jer je često zafrkavao starijeg brata zbog ovog problema. 

"Mislim da je on definitivno pametniji od mene, ali to je počelo još u školi, isto kao i njegova ćelavost", rekao je Harry jednom prilikom. 

Sad se, izgleda, ispostavilo da gene oca i djeda Philipa nije naslijedio samo William nego i Harry. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara