"Princeza Diana je znala za mene, da je živa otkrila bi kakvo je zlo učinjeno"

"Princeza Diana je znala za mene, da je živa otkrila bi kakvo je zlo učinjeno"
Foto: Facebook

PRIJE nego je oženio Camillu, princ Charles bio je u braku s pokojnom princezom Dianom s kojom je dobio dva sina, prinčeve Williama i Charlesa. Sada je javnost iznenadila vijest da to možda nisu njegova jedina djeca.

Kako piše Mirror,  52-godišnji Simon Charles Dorante-Day tvrdi da je on plod prve afere princa Charlesa i njegove sadašnje supruge Camille, zbog čega traži podvrgavanje DNK analizi kako bi dokazao svoje riječi.

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svijet nakon što su se tada 17-godišnji Charles i 18-godišnja Camilla prvi put "spetljali", rođen je 5.travnja 1966. godine u Hampshireu, a sada živi u Australiji. Kada mu je bilo 18 mjeseci, posvojila ga je Winifred, zaposlenica kraljice Elizabete II. i princa Filipa koja mu je navodno rekla tko su njegovi biološki roditelji.

"Nije mi davala natuknice, govorila mi je otvoreno", kaže Simon čiji profili na društvenim mrežama u posljednje vrijeme gore od objava u kojima ističe da je on zaista sin Camille i Charlesa.

Također, Simon tvrdi da je pokojna princeza Diana znala za njega, te kako bi, da je ostala živa, istina sigurno izašla na vidjelo.

"Vjerujem da je Diana znala da ja postojim i da je 'posložila kockice'. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je to objaviti javno", tvrdi navodni sin kraljevskog para.

Charles se s princezom Dianom oženio 1981., a razveli su se 1996. godine, nakon čega je ona poginula u prometnoj nesreći samo godinu dana kasnije. Potom je Charles 2005. godine oženio Camillu koja je ranije bila u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom, s kojima ima 41-godišnju kćer Lauru i 44-godišnjeg sina Toma. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara