Pripiti BB Duško: Horvat i Soraja više vas ne volim

Foto: vb4.emotion.rs

SVE JE jasnije da se u Big Brotheru formiraju dvije odvojene skupine koje su nastale nakon posljednjeg Koloseuma. Dok je skupina koja se trenutno nalazi na otpadu, prilično složna, bivši stanari smetlišta imaju neke trzavice. Ukućani koji se trenutno nalaze na smetlištu djeluju kao skladna cjelina i neprestano sami sebe uvjeravaju da su "dobra ekipa". Prilično su dobro podnijeli činjenicu da moraju boraviti na otpadu i među njima, barem zasad, nema nesporazuma.

Duje se napio tijekom dnevnog zadatka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, luksuz u glavnoj kući utječe na bivše "otpadnike". Nakon što je završio zadatak u kojem su ukućani morali piti "na eks", Duško je bio posebno razdražljiv. U vidno pripitom stanju Duško govori da mu Horvat više nije najbolji prijatelj zato što mu se nisu svidjela pića koje su pili. Soraja se pokušala da se umiješati i smiriti Duška ali je i njoj odbrusio da je više ne voli.

Dragana i Ema pričaju u dnevnoj sobi o Draganinim željama. Naime, ona želi postati voditeljica, jer, kako kaže, "retorika joj je uvijek bila jača strana". Isto je rekla i Nemešu u sinoćnjem razgovoru u dvorištu. Pritom mu je napomenula da bi njih dvoje trebali biti voditeljski par. Na otpadu je atmosfera vesela. Nikola Maurović i Tamara komentiraju današnji zadatak i zamišljaju kakvu bi nagradu dobili da su i oni sudjelovali. Nikola šaljivo dobacuje da bi bio najsretniji ukoliko bi dobio Tamaru kao nagradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara