Priziv savjesti se kod nekih javlja jedino kad je (tuđa) pička u pitanju

Priziv savjesti se kod nekih javlja jedino kad je (tuđa) pička u pitanju
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ZBOG priziva savjesti radnica u apoteci je ignorirala liječnički recept i pacijentici odbila dati kontracepcijske tablete. 

Izgleda da se priziv savjesti kod nekih javlja jedino kad je (tuđa)pička u pitanju. Pička je potrošni organ i može se dogoditi da prekomjernom upotrebom iste iscrpite kod nekog svu savjest. Tuđa masturbacija također šteti zdravlju savjesne osobe. Suši joj moždane ovojnice, troši mentalnu i fizičku snagu, sužava svijest, a kod nekih se može pojaviti i psihički poremećaj poznatiji kao ludilo, u današnje vrijeme popularno zvan priziv savjesti.

Takve savjesti i jest potrebno prizivati jer su poput duhova- nepostojeće. Umjesto da se pičke za sva pitanja obrate ljekarnicima, udrugama ili najbližem svećeniku, one kao da žele zadržati pravo da svojom (ne)savjesnom upotrebom opterećuju tuđu savjest. Takve savjesti i jesu najčešće opterećene pizdarijama te stalno naprežu svoje stidne uši u nadi da će čuti za neku novu pičku koja (ni)je pazila. Riječ pička savjesni koriste samo u kontekstu psovke, inače preferiraju izraz "ono dolje". S obzirom da svoje vrijeme provode na niskim granama, njima je čak i "ono dolje" nedostižna visina. Upravo zato je pičku potrebno spustiti što je moguće niže.

"Ono dolje" ih ostavlja u uvjerenju da su oni iznad nje, a u nemogućnosti da se ikad popnu na razinu lišenu frustracije, kompleksa i primitivizma, svoju niskost proglašavaju moralom i veličinom. Iako veličina nije bitna u odnosu ravnopravnih partnera, ipak je to presudna karakteristika po kojoj razlikujemo pičku od pičkice. Savjest prosječne pičkice stalno treba prizivati, odnosno potpaljivati niskim granama, lako zapaljivim štivom i suhoglavcima. Bez te potpale ona se nikad ne bi prob(l)udila. U današnje vrijeme sve je teže biti pička, no vrhunska pička nikad neće dozvoliti da joj svaki kurac smeta. Naprotiv! Ona se ne obazire na dušebrižnike kojima je duša u genitalnom traktu i čija je čistoća vidljiva tek u ispranosti mozga.

Prezire Evu koje više pažnje pridaje jabuci negoli toplom obroku pa Adam jede po restoranima. Ne osvrće se na egzibicionizam misionara ni čast časnih sestara. Vrhunska pička zna svoju vrijednost-ona je PH neutralna. Svaki odmak od neutralnosti čini pičku manje vrijednom, opterećujući je potencijalnim kliconošama. Mnogi Hrvati smatraju da je vrijednost pičke isključivo u demografskoj obnovi.  Vrhunska pička se nikad ne obnavlja s takvima. Nju se ne može ucijeniti potporama ni doplatcima niti je seksualno motiviraju porodiljne naknade. U ime obitelji ona neće i ne smije zanemariti sebe. Ako djeluje samo u ime obitelji, onda s tom pičkom nešto nije u redu. 

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara