Priznala zašto želi ostaviti dečka pa je napali: "Ti si čudovište"

Priznala zašto želi ostaviti dečka pa je napali: "Ti si čudovište"
Ilustracija: Youtube

JEDNA je cura na Redditu otkrila zašto želi ostaviti dečka i pitala druge korisnike čini li je to lošom osobom. Odgovor je bio jednoglasan: da. 

"Imam 20 godina, a moj dečko 24. Zajedno smo pet mjeseci. Inače je vrlo muževan i jako mi se sviđa. Naš seksualni život je odličan, ali nedavno je imao poteškoće s erekcijom. Kad sam ga pitala u čemu je problem, počeo je plakati. Nedavno je počeo ići kod psihijatra i govoriti o svom djetinjstvu. Ispričao mi je da je bio silovan kad mu je bilo 11 godina. Do tog trena sam ga smatrala muškarčinom, ali onda sam ga vidjela kako mi plače u naručju i priznaje da je bio silovan. Pustila sam ga da se isplače, ali sam ubrzo otišla iz njegovog stana. Razumijem da je užasno kad te netko siluje, ali ne mogu ga gledati na isti način. Sad se samo osjećam čudno svaki put kad sam s njim. Najbolja prijateljica mi savjetuje da ostanem s njim, ali više me ne privlači kao prije. Razmišljam o prekidu. Jesam li ja loša osoba?", pitala je ona. 

Drugi joj korisnici nisu baš pokazali podršku, najblaže rečeno. 

"Ti si čudovište. Zaista si užasna osoba i nadam se da nikad više nećeš pronaći ljubav. Nemaš pojma koliko si sretna što ne znaš što to znači biti silovan. Tvoj dečko je imao dovoljno povjerenja u tebe da ti otkrije nešto što ga je vjerojatno godinama progonilo. On je snažan čovjek jer uspijeva živjeti s tim. Još uvijek je muškarčina. Ako ga ti gledaš kao manjeg jer mu se dogodilo nešto na što nije mogao utjecati, gadiš mi se", napisao joj je jedan korisnik. 

"Silovanje uništava ljude. Kako se usuđuješ ostaviti muškarca koji zaslužuje bolje od neljudskog psihopata poput tebe. Vjerojatno se osjeća izdano i posramljeno nakon što si se pokupila jer je on za tebe sad manje muževan", složio se drugi. 

"Može te biti sram. Upravo si pokazala nepoštovanje prema svakom muškarcu koji je bio silovan. Prema svakoj žrtvi silovanja. Prema mojim prijateljima koje je netko silovao. Mrzim te. Ostavi ga. On zaslužuje puno, puno bolje", zaključio je treći. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara