Prljavi razvod je pri kraju: Heather Mills je "teža" za 25 milijuna funti

RAZVODU Heather Mills i pop legende Paula McCartneya vidi se kraj - naime, nakon dvogodišnje iscrpne brakorazvodne parnice Heather će dobiti 25 milijuna funti. Presuda će biti izrečena u ponedjeljak, nakon što se ovaj bivši vatreni par napokon uspio složiti oko uvjeta razvoda.

Naime, ovaj bivši "beatle" bio je spreman ponuditi Heather oko 85 milijuna funti, ako pristane na klauzulu u ugovoru koja je obvezuje da u javnost neće izlaziti s prljavim detaljima iz njihovog privatnog života. Međutim, ova bivša manekenka očigledno je smatrala da će više zaraditi prodavajući informacije medijima i na taj način je od suđenja napravila pravi show.

Iako se spekuliralo da bi ovo mogao biti najskuplji razvod u povijesti Velike Britanije, ipak nije tako - prvo mjesto i dalje drži biznismen John Charman koji je svojoj ženi isplatio nevjerojatnih 48 milijuna funti. Ipak Heather će se valjda znati snaći s ovih 25 milijuna, a moći će, baravno, pomoći i životinjama, za čija prava se strastveno bori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenik se s Millsovom vjenčao 2002. godine, četiri godine nakon smrti njegove prve žene Linde, a raskid su najavili 2006. godine zbog tzv. "nepomirljivih razlika". Ipak, neke od tih "razlika" izašle su na vidjelo, a s vremenom je Heather Mills postala jedna od najomraženijih žena u Velikoj Britaniji, pa se tako neko vrijeme namjeravala i odseliti.

Nije poznato ulazi li 25 milijuna, koje će jedan od najbogatijih ljudi na otoku isplatiti bivšoj ženi, i alimentacija za njihovu zajedničku kćer Beatrice, ali više će se znati na čitanju presude koja će biti javna kao i veći dio ovog za "uštogljene" Britance prljavog razvoda.

T.Ž.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara