Procurila snimka na kojoj Drake ljubi i dira po grudima 17-godišnjakinju

Procurila snimka na kojoj Drake ljubi i dira po grudima 17-godišnjakinju
Screenshot: Twitter

NAKON što se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj tijekom koncerta ljubi i dodiruje 17-godišnjakinju, reper Drake suočen je s teškim optužbama.

Snimka koja traje 94 sekunde navodno je nastala 2010. na njegovom koncertu u Ogden Theatru u Denveru u Coloradu, a na njoj se može vidjeti kako grli djevojku preko njenih prsa i govori joj da mu se "sviđaju njene grudi".

U to vrijeme on je imao 23 godine. Najprije su zajedno plesali na pozornici, a potom ju je on okrenuo i rekao joj da joj kosa miriše. Počeo joj je ljubiti po vratu te je prebacio ruke oko njenih prsa. 

Nakon toga je zaključio da se "zanio" i da će "završiti u problemima zbog ovakvih sranja". Potom mu je palo na pamet pitati djevojku koliko godina ima. Kad je rekla da je stara 17 godina, u šoku je povikao: "Ne mogu u zatvor, čovječe. 17! Zašto izgledaš tako kako izgledaš. Izgledaš odraslo. Pogledajte ovo sve".

Nije stao na tome.

"Zabavio sam se, ne znam bih li se trebao osjećati krivo ili ne, no zabavio sam se. Svidjele su mi se tvoje grudi, hvala ti", rekao joj je.

Potom joj je poljubio ruku, čelo, obraze i usta te je pustio da ode s pozornice.

Snimka je šokirala mnoge, koji tvrde da je neprimjerena te im je neugodno gledati je.

Drugi pak ističu da nije znao koliko godina djevojka ima te da je u Coloradu, gdje je snimka nastala, punoljetnim muškarcima zakonski dopušten seks s djevojkama starima 17 godina.

Prošle godine se pisalo o vezi danas 32-godišnjeg glazbenika s 14-godišnjom Millie Bobby Brown te 18-godišnjom manekenkom Bellom Harris.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara