Procurile poruke Emily Ratajkowski o novinaru koji ju je javno ocrnio

Procurile poruke Emily Ratajkowski o novinaru koji ju je javno ocrnio
Foto: Instagram

JEDAN novinar na svom je Instagramu nedavno napisao da je Emily Ratajkowski "najgora, najnepristojnija i najteža slavna osoba koju je ikad upoznao ili intervjuirao", a njegova objava došla je i do slavne manekenke.

Na njegove riječi osvrnula se i Emily i to u porukama na Instagramu koje su sad procurile u britanske medije. "Užasno razočarava što u 2018. godini ženu nazivaju teškom jer je donijela poslovnu odluku da zaštiti sebe. Pokušati ocrniti ime žene jer nije htjela pričati s tobom? Rekla bih da je to klasični seksizam", napisala je Emily u poruci koju je poslala zasad nepoznatom pošiljatelju, piše Daily Mail Australia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Novinar je kasnije u razgovoru za portal Mamamia rekao da je Emily kasnila na intervju s njim te da se nije ni ispričala zbog toga, iako je on to očekivao. "Samo mi se obratila na veoma nepristojan način", tvrdi on.

U obranu slavne manekenke stao je njezin kolega Jordan Barret koji je rekao da je Emily uvijek veoma pristojna prema novinarima, "iako je vuku na sve strane", kako on tvrdi. "Samo je radila ono što su joj rekli da radi, nije bila nepristojna. Ona je jedan dragulj koji radi jako puno i veoma je iskrena", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara