Prodaje se karmičko vozilo: S ovim Audijem se ženite u rekordnom roku

Prodaje se karmičko vozilo: S ovim Audijem se ženite u rekordnom roku
Index Oglasi

SVAKI dan se na Index Oglasima pojave stotine i stotine novih oglasa i mnogi od njih su prilično zanimljivi i originalni, ali nešto ovakvo još nismo vidjeli. 

Prodaje se Audi A4 Cabrio koji se unatoč tome što je očuvan, uredan i odličan automobil, ističe po nečemu drugom. Već drugi put se prodaje zbog proširenja obitelji. Oba dosadašnja vlasnika su vrlo brzo upoznali svoje današnje supruge, a uskoro su se na putu našla i djeca. 

Oglas možete pogledati OVDJE, a mi ga prenosimo u cijelosti.

"Oglas je kreiran iz usluge prodavatelju, mom velikom prijatelju, ali i kupcu kojem će ovo karmičko vozilo sigurno donijeti sreću. 

Prodaje se švalerski A4 Cabrio, S line, 2.5 TDI, 206.000 km, 2004. godina. U sjajnom je stanju za godine - garažiran, pažen i mažen. Zašto? E, pa drugi put postaje neadekvatan za proširenje obitelji.

Prvi vlasnik, također moj vrlo bliski prijatelj, ga je kupio s idejom da postane fatalan muškarac. Ovo vozilo ga je svojom energijom prevarilo i koji mjesec kasnije je upoznao svoju suprugu, s kojom ima dva divna sina. Uslijed toga ga je prodao sadašnjem vlasniku, visokom šarmantnom zagrebačkom Dalmatincu s opasnim namjerama. Audi ga je u roku koji se mjeri u danima odveo k njegovoj današnjoj supruzi, dijete je jasno na putu. 

Za samo 6700€ dobivate priliku da bračna sreća zadesi i vas, a ukoliko odišete istinskom patnjom vlasnik će možda biti spreman i na dogovor. Bez reklamacije, na sve ste upozoreni. 

Dok vas Audi ne sastavi i smrt ne rastavi. Amen."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara