Producenti odlučili: Rina Dehni se vraća Mrkvici u Big Brother kuću!

Producenti odlučili: Rina Dehni se vraća Mrkvici u Big Brother kuću!

NAKON odlaska Riječanke Rine Dehni iz Big Brother kuće, prvo je Mrkvica postao očajno depresivan, zatim su djevojke počele manje tračati, tema seksa pala je u drugi plan, te su se svi počeli manje svađati. Čini se kako se producentima to ne sviđa, stoga su jednoglasno odlučili kako će Rinu vratiti nazad u Kuću, u nadi da će se sve vratiti na staro, a s njom će na Tajland otputovati dva nova stanara za koja ne sumnjamo da su singl i raspoloženi za zabavu. Tako bi "Matovilka" trebala ponovno unijeti seksualnu napetost u Kuću i svojim ponašanjem potaknuti nove rasprave, razmirice i tračeve, a to se od Big Brothera i očekuje.

"Bilo je seksa u kući. To nije nešto čega se treba sramiti. Naravno da nitko nije svetac. Svi smo mi ljudi. Manje-više slobodni ljudi", rekla je Rina te dodala da u Kući ima "dosta frustriranih i ljubomornih ljudi". Djevojka koja je u početku bila sramežljiva i povučena, ipak je na kraju otkrila svoje pravo lice, te se zaljubila u Mrkvicu s kojim se ispod pokrivača već nakon nekoliko dana poznanstva besramno seksala. Naravno, izjavila je kako joj nije žao zbog ničeg što je u Kući radila dajući do znanja kako još koji odlazak na Tajland ne bi bio na odmet.

Plavuša se vraća u "zemlju slobode"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bubu u uhu producenti nose vjerojatno od njezine izjave kako bi rado nazad Mrkvici, stoga su odlučili pored dva nova stanara najkontroverzniju plavušu vratiti nazad u "zemlju slobode". Tako da će Rina opet biti u kombinaciji za glavnu nagradu, a ukoliko je neće osvojiti ona, Rina je jednom prilikom rekla kako je njezin favorit naravno Mrkvasti, a onda Elizabeta jer je žena s "nevjerojatnom energijom".

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara