Profesori kandidatima Operacije Trijumf: Ovo je festival falša!

Profesori kandidatima Operacije Trijumf: Ovo je festival falša!

ČETVRTOG dana Operacije trijumf stanari Akademije su se nabubrenih lica jedva iskobeljali iz kreveta. Nakon tri neprospavane noći, stanari su počeli osjećati posljedice neispavanosti. Iako su nakon dugotrajnog izvlačenja iz kreveta počeli plesati po krevetima i svirati "zračnu gitaru", stanari su se malo po malo sve više svađali. Sonja Bakić iz Srbije iz jutra je počela soliti pamet svima kako bi trebali pjevati, a posebno Ivani Nikodijević s kojom priprema duet za nastup na gala večeri u ponedjeljak. "Kreštava je i puca joj glas. Nikad joj ne izađe čist ton, a trebao bi!", ljutita je bila Sonja pogotovo kad se Ivana pjevajući pridružila se ekipi među kojima je sjedila i Sonja. "Ti stalno pjevaš, čak i kad pričaš. Skloni se jer te ne mogu slušati cijeli dan", rekla je Sonja, na čiji se ispad Ivana oglušila i inatljivo počela pjevati još glasnije.

Nakon susreta s profesorom Vukomanovićem, Danijel Pavlović i Jasmina Midžić shvatili su kako si kao glazbeni par nikako ne odgovaraju. Vidno netrpeljivi jedan prema drugome bili su poslani u posebnu sobu da se dogovore kako će dalje, te nekako otpjevaju pjesmu koju su im je bila zadana.

Danijel i Jasmina se "na nož" svađali 45 minuta

"Ne slušaš me! Nemaš se pravo miješati u moj stil i način na koji ja pjevam, jer nisi kompetentna. Ti kažeš da ja tebe ne slušam, a ti mene slušaš u tri pičke materine", bijesan je bio Danijel na Ivanu s kojom se svađa oduljila na punih 45 minuta. Nakon žestoke prepirke pridružili su se ostalima u plesnoj dvorani gdje je profesorica Milica svim kandidatima pokušavala približiti ponašanje na sceni i pred kamerama. Međutim, ni ona nije imala riječi hvale što se tiče nastupa svih učenika na prvoj gala večeri.

"Ne znate se ponašati pred kamerama jer im okrećete leđa, kao i publici. Ne razumijete pjesmu koju pjevate, a emotivno ne osjećate ništa. Bitno vam je jedino da nešto lijepo otpjevate. Imate problem s pjevanjem nekome kome u tom trenutku želite pjevati i prestanite se češati za vrijeme nastupa!", rekla im je Milica. Trenutak kasnije u sobi za pjevanje im se pridružila nova profesorica, Snežana Vukomanović. Poslušala je neke kandidate kako pjevaju duete, te ih ocijenila najnižom mogućom ocjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Između vas nema kemije! Gledaš ga kao cirkusku atrakciju!"

"Ovo je festival falša! Nema kemije između vas, a ti Ivana gledaš partnera kao da je cirkuska atrakcija. Vidno je da na muku stojite jedan pored drugoga", odrješita je bila profesorica. Za vrijeme tonske probe s profesorom Vukomanovićem kandidati su međusobno nešto komentirali, a Vukomanović im je usta začepio urlajući kako moraju "šutjeti dok on priča, jer će ih u suprotnom izbaciti iz Akademije".

Iako se u početku činilo da je stvar neispavanosti i tulumarenja do kasnih noćnih sati razlog svađama, međutim, izgleda kako stanari još uvijek Akademiju i učenje ne shvaćaju ozbiljno, odnosno dovoljno ozbiljno koliko se to od njih očekuje. Još je dva dana preostalo do gala večeri kad će morati pokazati što su dosad naučili, a kako će to pored svih svađa i razmirica završiti, te koliko će neki svoj ego uspjeti turnuti pod tepih, bit će zanimljivo pogledati u reality showu Operacija trijumf uživo.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara