Proglašeni "najgori glazbenici svih vremena"

CELINE DION, Mick Jagger i Michael Bolton samo su neke od zvijezda koje je američki glazbeni časopis Blender uvrstio u svoj popis 50 najgorih glazbenika u povijesti.

Iako ovakvim listama ne treba pridavati puno pažnje jer ionako najčešće odražavaju samo trenutno mišljenje svojih čitaoca, zanimljivo je da su se na Blenderovoj ljestvici našlo i nekoliko glazbenih legendi, kao što su Mick Jagger,  David Bowie, kultni Doorsi...

Blender je Micka Jaggera, pjevača Rolling Stonesa, smjestio na visoko 13. mjesto "top liste sramote", a njegove je samostalne glazbene napore opisao "gorim od nečeg što je producirao gluhi šestogodišnjak".

Tin Machine, rock bend Davida Bowieja, novinari Blendera kratko su opisali riječima "stvarno, stvarno loše", dok je Jima Morrisona, preminuli pjevač Doorsa, Blender žestoko kritizirao jer je "trajno nametnuo svoje adolescentske stavove cijelom svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač nu-funky benda Jamiroquai, Jay Kay, nazvan je "bijelim Steviejem Wonderom bez talenta", a na samom vrhu ljestvice našli su se Vanilla Ice i Celine Dion.

Urednik Blendera, Andy Pemberton, je o mogućim reakcijama prozvanih glazbenika izjavio: "Da sam ja jedan od njih, bio bih itekako ljut na objavljivanje ove liste, ali na kraju krajeva, njihova je greška što su se našli na njoj."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara