Prohodao više od 30 km da stigne na posao, šef mu priredio iznenađenje koje će pamtiti dok je živ

Prohodao više od 30 km da stigne na posao, šef mu priredio iznenađenje koje će pamtiti dok je živ
Screenshot: Twitter

CEO američke tvrtke iz Alabame koja se bavi selidbama, poklonio je svom zaposleniku automobil nakon što je propješačio 32 kilometra kako bi stigao na svoj novi posao. Štoviše, kako ne bi zakasnio prvi dan na posao, hodao je čitavu noć, piše BBC.

Nakon što mu se auto pokvario, Walteru Carru nije preostalo ništa drugo nego da pješice krene na posao, a tijekom cjelonoćnog putovanja, sreo ga je i policajac koji ga je odveo na doručak.

Jenny Lamey, klijentica koja je od firme naručila selidbu, rekla je da su ona i muž ustali ranije kako bi se pripremili na dolazak radnika u 8 sati. U 6:30 iznenadili su se kad su čuli zvono. Na vratima je bio policajac, a u njegovom društvu Walter, koji ih je obavijestio kako im je došao pomoći u selidbi.

Gospođa Lamey rekla je kako su Walteru ponudili da se malo odmori prije nego što stigne kamion za selidbe, no on je to odbio i odmah prionuo na posao. Dok je pomagao u pakiranju kuhinjskih elemenata, Walter joj je ispričao o svom djetinjstvu u New Orleansu te kako se njegova obitelj preselila u Houston nakon uragana Katrina.

"Ne mogu vam ni opisati koliko me dotaknulo njegovo putovanje", napisala je na Facebooku, a priča je došla i do Lukea Marklina, direktora tvrtke za selidbe Bellhops. On je za vikend stigao iz Tennesseeja kako bi upoznao svog novog zaposlenika, no nije ga došao samo pozdraviti već mu i pokloniti automobil.

Nakon što su popili kavu, Marklin mu je predao ključeve Ford Escapea iz 2014. godine. "Sve što je napravio je upravo ono što smo mi - veliko srce i borbenost", kazao je. Walter nije mogao vjerovati. "Ozbiljno?" pitao je te zatim zagrlio Marklina i prihvatio ključeve.

U međuvremenu, na internetu je pokrenuta i GoFundMe kampanja kako bi se prikupio novac za popravak njegovog starog auta, no iako je prikupljeno 8000 dolara, novac neće biti potreban.

Walter Carr planira nastaviti školovanje - studira fizikalnu terapiju, a želja mu je priključiti se marincima.

"Ovo mi je posao nakon duge potrage", rekao je za AL.com. "Želio sam im pokazati svoju predanost... Želim da ljudi ovo znaju - ne postoje nesavladive prepreke. Ništa nije nemoguće osim ako vi to učinite nemogućim", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara