Pronašli smo najpovoljnije automobile s manje od 50 tisuća prijeđenih kilometara

Pronašli smo najpovoljnije automobile s manje od 50 tisuća prijeđenih kilometara
Foto: Index Oglasi

JEDNA od najvažnijih stavki prilikom kupovine rabljenog automobila je očuvanost vozila. Mogućnost dodatnih ulaganja u vozilo želimo dovesti na minimum i baš zato prilikom odabira automobila gledamo broj prijeđenih kilometara. 

Pretražili smo Index Oglase i za vas odabrali pet najpovoljnijih automobila koji su prešli manje od 50 tisuća kilometara.  

Lada Niva  

Ova Lada Niva Off Road proizvedena je 2009. godine i još uvijek je kao nova. Prešla je samo 39.750 kilometara, a pošto je malo vožena onda nije bilo potrebe za ugradnjom plina. Vlasnik tvrdi da je puno truda i novaca uloženo da bi se Lada dovela u sadašnje stanje, a prodaje ju za 50.100 kuna. Dolazi registrirana do travnja i ne zahtjeva nikakva dodatna ulaganja.

Seat Ibiza SC 

Ova Seat Ibiza iz 2012. godine izgleda iznimno očuvano, a njezin prvi i jedini vlasnik je s njom prešao 48 tisuća kilometara koji su prema njegovim riječima stvarni i lako provjerljivi. Servis je napravljen prije 3.000 km, na autu su novi diskovi i pločice, a gume su prešle manje od 10.000 km. Ibiza je registrirana do svibnja, a prodaje se za 6.600 eura.

Opel Corsa 

Opel Corsa iz 2011. godine je jako malo vožena i praktički je u novom stanju. Prešla je skromnih 44 tisuće kilometara i u oglasu je navedeno da jednostavno nema mana. Dolazi sa zimskim i ljetnim gumama, a vaša može biti za šest i pol tisuća eura.

VW Up! 

Ovaj Volkswagenov pravi mali gradski automobil prodaje se za 6.300 eura i definitivno ga vrijedi pogledati. Od 2012. godine do danas je prešao 44.300 kilometara i još uvijek je kao nov. Garažiran je, servisiran  i maksimalno očuvan tako da je stanje automobila izvrsno. Mali je potrošač, a još jedna prednost je i to što je registriran do studenog 2019. godine.

Ford Ka 

Najjeftiniji automobil s manje od 50 tisuća prijeđenih kilometara koji se prodaje na Index Oglasima je ovaj Ford Ka iz 2012. godine. Prešao je tek 32.000 km i još uvijek je očuvan poput novog. Ima sve što treba imati mali automobil, a potrošnja je ispod 4 i pol litre benzina na 100 km vožnje. Vaš može biti za 5.900 eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara