Prostituka osvojila pola milijuna u "Milijunašu"

Prostituka osvojila pola milijuna u "Milijunašu"

U NJEMAČKOJ verziji kviza "Tko želi biti milijunaš" pola milijuna eura osvojila je stanovita Claudia Drexelius, koju su kasnije prepoznale njezine mušterije u javnoj kući gdje je Claudia radila kao prostitutka.

Claudia je u "Milijunašu" odgovorila na četrnaest pitanja, ali je odustala na pitanju za milijun eura i uzela nemalih 500,000. No, nakon njezinog nastupa u kvizu RTL je nazvalo nekoliko njezinih bivših mušterija, koji su svi ustvrdili kako Claudia radi u javnoj kući u Bremenu.

40-godišnju Claudiu odmah su počeli opsjedati novinari dok nije priznala da je radila kao prostitutka, ali je odmah dodala kako se zbog nemalog novca osvojenog u "Milijunašu" više neće baviti time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To poglavlje mog života sada je završeno. S novcem koji sam osvojila u kvizu započet ću novi život" - izjavila je Claudia njemačkim novinarima.

"Nisam ponosna na to što sam radila kao prostitutka, ali dečko me ostavio kad sam bila u tridesetima, nisam imala nikakvo obrazovanje ni novaca, a bila sam dužna do grla. Zato sam se počela baviti time." - zaključila je bivša prostitutka koja je pokazala nemalo znanje u kvizu, čime si je osigurala egzistenciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara