Provalio Jeepom u crkvu i dovezao se do oltara: "Jedino tu se osjećam sigurno"

Provalio Jeepom u crkvu i dovezao se do oltara: "Jedino tu se osjećam sigurno"
Screenshot: YouTube

35-GODIŠNJI Španjolac nedavno je uhićen nakon što se Jeepom zaletio u crkvu tvrdeći da je to bilo jedino mjesto na koje se mogao skloniti od svoje demonske opsjednutosti.

Osmog siječnja neimenovani muškarac dovezao se do velikih vrata crkve San Juan Evangelista u španjolskom gradu Sonseci i počeo se Jeepom zabijati u njih. Vjernici prvo nisu razumjeli što se događa, a jedna žena, koja je mislila da je vozač umiješan u nesreću, prišla je automobilu da vidi je li dobro, no on ju je preplašio vičući joj razne bizarne stvari.

Dok je šokirana žena pokušavala nazvati policiju, vozač se počeo zabijati SUV-om u vrata crkve sve dok ih napokon nije probio. Zatim je porušio i drvene klupe te se zaustavio pred oltarom. Kad su hitne službe stigle na mjesto događaja, pronašle su zabrinutog muškarca pored oltara. Navodno im je rekao da je opsjednut i da je to jedino mjesto na kojem se osjeća sigurno.

Nakon što su ga uvjerili da može sigurno napustiti crkvu, odveden je u bolnicu na testiranje na alkohol i droge. Trenutno nije jasno što je uzrokovalo njegovo bizarno ponašanje, ali prema nekoliko vijesti, neimenovani čovjek posjeduje dućan koji je specijaliziran za proizvode koji se bave kanabisom samo 900 metara od crkve, prenosi Oddity Central.

Kanabis je zakonit za uzgoj i osobnu upotrebu u Španjolskoj pa ako se pokaže da je konzumirao drogu, vjerojatno se neće suočiti s ikakvom optužbom. No čeka ga tužba za uništenje crkvene imovine i ometanje posjeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara