Prva Miss Hrvatske na izboru za Miss Universe, Anica Kovač 16 godina kasnije opet na pisti

Prva Miss Hrvatske na izboru za Miss Universe, Anica Kovač 16 godina kasnije opet na pisti

Foto: Goran Perešin/Index

MISS Hrvatske 1995. godine bila je Anica Kovač. Lijepa Anica tada je na izboru za Miss Universe i bila prva pratilja, prva Hrvatica koja je postigla takav uspjeh na svijetkom izboru. Nakon manekenske karijere posvetila se obiteljskom životu, dizajniranju te povremenim humanitarnim radom. Tako je i u petak navečer, na 8. Danima vjenčanja u Zagrebu nosila humanitarnu reviju GALA za kupnju kolonoskopa u KBC Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Anica je pokazala kako i dalje, osim što izgleda besprijekorno, zna kako se profesionalno i sa stilom nose revije. U šali je mahnula publici kao i svaka prava Miss te kroz smijeh dodala "Molim za mir na svijetu jer to rade sve misice".

Nakon revije smo je uhvatili i u backstageu gdje nam je rekla kako je malo neobično nositi reviju nakon toliko godina, a na pitanje jesu li misice bile profesionalnije prije ili su to one koje šetaju pistama danas, odgovorila kako ne prati to toliko više, ali i da postoje profesionalci koji to prate te bi bili adekvatniji da nam daju odgovor na to pitanje.

Ipak, kako je nosila svadbene kreacije, Anica nam je komentirala: "Izbor haljina je prije nekoliko godina zaista bio vrlo malen i situacija se na tom području promijenila na bolje". Sa suprugom Robertom Kovačem Anica ima troje djece, a u braku su od 2001. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara