Prvi hrvatski BB brak: Ostali su zajedno 13 godina, a sad su dobili drugo dijete

Prvi hrvatski BB brak: Ostali su zajedno 13 godina, a sad su dobili drugo dijete
Foto: Facebook

"ČEKAT ću Violetu dok ne izađe, a možda ću je i zaprositi", rekao je Nikša Kekazović kad je prije 13 godina izašao iz Big Brother kuće, a njegove riječi su se obistinile.

Ne samo da ju je zaprosio nego su njih dvoje zajedno punih 13 godina, a nedavno im se rodilo drugo dijete, kćerkica Nikol. 

Violeta i Nikša upoznali su se prije 13 godina dok su oboje sudjelovali u reality showu Big Brother, a njihova je ljubav opstala do danas. 

Nakon izlaska iz BB kuće, Violeta se zbog svog dragog preselila u Split. Vjenčali su se i prije sedam godina postali roditelji sinčića Jakova, a sad im je stigla i kćerkica. 

"Porođaj je prošao savršeno i prilično brzo. Biti drugi put mama zaista je poseban osjećaj i sada sam još sigurnija u sebe. Malenoj smo odlučili dati ime Nikol prema tati, jer je Nikši to bila velika želja. Jakov se radovao sestrici i jedva je čekao da je dovedem kući. Stalno je uz nju i ne možemo ih se nagledati", ispričala je Violeta za Slobodnu Dalmaciju

Otkrili su i da je Nikša bio prisutan tijekom porođaja i cijelo vrijeme supruzi pružao podršku. 

"Drago mi je da sam prošao to iskustvo, kasnije bi mi bilo žao da nisam doživio taj trenutak. Sam porod je jedan jako stresan događaj, i za mamu i za oca. Ali kad si tu pokraj supruge da joj daš potrebnu podršku i snagu, i još sve prođe u redu, doživiš neopisivu sreću. Kad sam vidio kćer i uvjerio se da je s bebom i mamom sve u redu, preplavili su me predivni osjećaji radosti i zadovoljstva. Bio mi je to jedan od najdražih trenutaka u životu, naravno uz rođenje sina i naše vjenčanje", rekao je on. 

"Nikša mi je bio velika potpora na porodu. Bez njega bi to sigurno bilo puno teže. Zasad ne planiramo treće dijete, ali nikad se ne zna", zaključila je Violeta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara