Prvi poljubac u Gospodinu Savršenom: "Poljubio je žabu"

Prvi poljubac u Gospodinu Savršenom: "Poljubio je žabu"
Foto: RTL

GOSPODIN Savršeni počeo je dijeliti ruže i prije treće ceremonije, a djevojke strahuju za svoj ostanak. Uz to, ljubomora i napetosti samo rastu, a jedna djevojka postaje najveća konkurencija svima ostalima.

Prošli tjedan Mihaela je dobila ružu od Gospodina Savršenog nakon spoja nasamo, a ovaj je tjedan započeo spojem Nikoline i Mije. Veliki zavodnik Mijo odveo je sretnu odabranicu na romantičan spoj u toplice. Nikolina nije mogla vjerovati da je napokon dobila svoju šansu, a ostale djevojke nisu mogle sakriti razočaranje. I dok se u vili raspravljalo o odnosima među djevojkama i ljubomori, Nikolina i Mijo uživali su u bliskim zajedničkim trenucima te je došlo i do prvog pravog poljupca u showu.

"Nisam pogriješio što sam odabrao Nikolinu za ovaj spoj", priznao je Gospodin Savršeni koji smatra da se s Nikolinom uspio povezati na nekoj većoj razini.

"Dan je bio savršen, uživala sam i moram priznati da je ovo bio jedan od najljepših spojeva u životu", ushićeno je kazala Nikolina koja se u vilu vratila s ružom jer je, osim poljupca, dobila i sigurnost da će ostati u showu i da njezino vrijeme tek počinje.

Nakon što se vratila u vilu i prepričala djevojkama što se dogodilo, uslijedili su šok i nevjerica, a naleti ljubomore stizali su na sve strane.

"Ako se dogodio poljubac, tu prestaje moja borba za Miju", odlučno je izjavila Barbara, a Sara je zaključila: "Treba poljubiti mnogo žaba da bi došao do princeze".

"Nikolina je definitivno svima dala mentalni šamar jer je nisu smatrali prijetnjom i onda je izašla iz sjene, dobila ružu, pusu, romantičan spoj i mislim da je Nikolina sada na top ljestvici konkurencije", obrazložila je Monika.

Kasnije su se djevojke spremile za koktel-party uoči treće ceremonije ruža, a netrpeljivost je postajala sve veća jer je Mijo već podijelio tri ruže - Mihaeli, Nikolini i Barbari. Manjak ruža izazvao je svađu među djevojkama, što je čak rezultiralo i ponekim suzama.

"Dosta mi je biti ovdje, ovdje je 20 ljudi i svatko svakoga napada i nitko nema poštovanja, smatram da ne pripadam ovdje", izjavila je Mihaela kojoj su međusobna podbadanja među curama postala previše, a jednakog razmišljanja je i Monika.

"Ne bih htjela da se ljutiš na mene, ali želim biti iskrena s tobom. Mislim da ovo kompetitivno okruženje nije za mene i u showu ne mogu pokazati svoje emocije. Zbilja sam posesivna i ljubomorna osoba i kada upoznam osobu koja mi se sviđa, onda volim da je sva pažnja usmjerena na mene", iskreno je priznala Monika Miji te najavila da razmišlja o napuštanju showa.

"Bit će mi jako krivo ako napusti kuću", kazao je Gospodin Savršeni koji je lijepu Siščanku zamolio da ne brza s odlukom, da razmisli i da mu pruži još jednu priliku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara