Prvo božićno online sniženje za namještaj!

DRŽITE kako u Hrvatskoj nema dovoljno prigodne prodaje? Naše istraživanje pokazalo je da to baš nije u potpunosti točno.

Istražujući predblagdansku online ponudu u Hrvatskoj, nemalo smo se iznenadili nevjerovatno skromnim izborom šire palete traženih proizvoda na Internetu. Ta je činjenica naime u suprotnosti s rezultatima istraživanja, napravljenog na uzorku od stotinjak građana ‘’ulovljenih’’ u shoppingu.

Prema istom, gotovo je polovica ispitanih izjavila kako im kupovanje pred blagdane zbog gužve i mnogih drugih razloga ide na živce. Umjesto da vrijeme gube gurajući se u redu pred blagajnama, izrazili su slaganje s prednostima kupovine iz udobnosti vlastita doma.

No može li se to doista u Hrvatskoj? Uz rijetke primjere sigurne online prodaje, uglavnom knjiga i računala, iz mase odskače tek tvrtka Dom Exclusive Interijeri.

Proizvodi i uvozni asortiman tvrtke DEI odlično se prodaju ‘’online’’. Usprkos globalnom trendu pada interesa za kupovinu namještaja putem Interneta, ova tvrtka bilježi zavidan uspjeh. Podatak ne treba čuditi, jer DEI raspolaže software-skim alatima kakve ima malo poduzetnika u Hrvatskoj.

Čini se kako više ne morate brinuti o tome hoće li se netko domoći broja vaše kreditne kartice, jer online trgovina na DEI stranicama zaštićena je HTnet - ovom PAY WAY uslugom a dodatnu diskreciju i sigurnost jamči vam i 128 – bitna enkripcija.

Slijedom navedenog izgleda da je danas kupovanje putem Interneta ne samo jednostavno, brzo i sigurno već je povoljnije i zabavnije od uobičajenog maratonskog hodanja u potrazi za željenim proizvodom ili uslugom.

Online shopping omogućit će vam da u narudžbi budu zapamćeni vaši odabrani proizvodi te olakšati komunikaciju s DEI osobljem. Postanete li registrirani korisnik, što možete učiniti za samo nekoliko trenutaka, uštedjet ćete vrijeme i napor pri budućoj kupovini. Web site tvrtke Dom Exclusive napredan je i interaktivan pa ukoliko se registrirate, ostvarujete mogućnost besplatnog savjetovanja o uređenju vašeg doma kao i ekskluzivne obavijesti o promjenama u ponudi tvrtke.

Za one koji još uvijek više vole uobičajeni odlazak u trgovinu, na raspolaganju su prodajni centri Dom Exclusivea. Između ostalog, na stranicama božićne ponude Dom Exclusive-a nalazi se i ‘’elektronički kupon’’ koji vam omogućuje kriptiranu registraciju i jedinstveni božićni popust.

Kupon se ispunjava sasvim jednostavno. Na stranicama www.dom-exclusive.hr potražite link ‘’Božićna akcija’’, upišite vaše ime i prezime, e-mail te broj telefona i dobit ćete svoj jedinstveni broj kojeg tek trebate isprintati i pokazati osoblju u nekom od prodajnih salona tvrtke Dom Exclusive Interijeri, kako biste ostvarili pravo na popust od 5 – 30 % na željeni proizvod. Popust vrijedi u svim prodajnim salonima a dostava je najkasnije deset dana od narudžbe.

Zahvaljujući tvrtki United Experts koja se pobrinula za e-business rješenja DEI prodaje, riječ je o jednostavnom i sigurnom načinu kupnje za sve one koji se raduju kupovini bez stresa. U slijedećoj godini, toplo se nadamo širenju groznice online shoppinga. Dobru zabavu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara