Prvo "vjenčanje" u Big Brother kući: Milan i Eva rekli sudbonosno "da"

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće jedva su se probudili nakon sinoćnje "svadbe". Veseli "mladenci" bili su Ema i Milan, a stanari su cijelo vrijeme pjevali "Danas majka ženi svog sina". Majka je naravno bila Slavica koju većina ukućana zove "mama". Milan je obukao svečano odijelo te od "oca" Dražena zatražio Eminu ruku. On je kroz suze radosnice pristao, a nakon toga je uslijedila velika zabava. Svi su pjevali, plesali i smijali se, a Ema i Milan su izgovorili sudbonosno "da" te sve zapečatili o poljupcem.

Romansa između Milana i Eme?

Iako je sve bila šala, mnogi nagađaju da bi upravo novopečeni "mladenci" mogli ostvariti romansu u Big Brother kući. Milan neprestano izjavljuje kako mu je žao Eme jer je očito da se zaljubila u njega, no neki stanari primjećuju da ni Milan nije hladnokrvan. Nikola Mavrović rekao je u ispovjedaonici kako je očito da se njih dvoje sviđaju jedno drugom te kako smatra da je Milan zaljubljeniji, dok se Ema ponaša kao da su prijatelji.

Tisuće konfeta na dvorištu

Jutros, nakon "prve bračne noći", ukućane je ponovo dočekalo smeće u dvorištu. Big Brother je stanare probudio paljenjem svjetla i puštanjem refrena Tajčine pjesme "Hajde da ludujemo". Iako sneni, svi su se probudili i ponovo ugledali poruku Velikog brata na hladnjaku. Ispričavao se zbog toga što je ponovo imao party te je ostavio kaos u dvorištu. Ovaj put dao im je dva i pol sata za čišćenje dvorišta. Stanari su se čudili, jer je bilo očito da je dvorište manje prljavo nego dan prije, no odjednom su iz zraka pale tisuće konfeta koje je dodatno raznesao jak vjetar. Mnogi su se hvatali za glavu i pitali hoće li uopće stići sve skupiti u dva i pol sata.

Nirmal pokazuje Dušku kako se pali vatra pa mu se vatra ugasi

Na smetlištu se, kao i uvijek, prvi budi Duško koji nešto bolje spava od kad je dobio jastuk i promijenio raspored ležaja u autobusu. Duško je oštrio noževe, a Dragana i Horvat su se odlučili na "ugodnu šetnju" dvorištem smetlišta. Duško i Nirmal su se prepirali oko paljenja vatre. Nirmal je pametovao Dušku koji kod kuće pali vatru cijeli život, no iskusniji Duško je pristojno poslušao studenta kriminalistike. Na kraju se vatra ugasila, a Duško ju je upalio na svoj način.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara