Purgeraj večeras predstavlja nove rock snage

Program nazvan "Rock Explosion" uključuje nastupe triju mladih bendova, koji iza sebe imaju bogato sviračko iskustvo te mnoge uspjehe po raznim demo festivalima. Riječ je o grupama Gretta, Gatuzo i Dosh Lee, koje posjetiteljima Purgeraja jamče odličan provod uz rock s primjesama mnogih drugih glazbenih stilova.

Tako je grupa Dosh Lee u svoj glazbeni izričaj uspješno uključila funk, a tu su i primjese punka, koje, po njihovim riječima, publiku dižu na noge. Gatuzo je zagrebački rock duo koji uz samo dva instrumenta, gitaru i bubanj, na sceni proizvodi nevjerojatnu energiju, čemu su dosad već svjedočili brojni posjetitelji njihovih gaža.

Ipak, najpoznatiji od bendova koji će nastupiti u Purgeraju je Gretta, grupa koja je singlom "Dugo" konačno iz demo voda zakoračila u punokrvni rock, a njihov maksi singl "Stepenice" privukao je veliku pažnju publike, ali i glazbenih kritičara, koji ih već proglašavaju najvećom hrvatskom rock nadom.

Koncert počinje u 21 sat, a cijena karte iznosi samo 10 kn, pa svim rockerima preporučamo Purgeraj i mlade bendove za koje je već sad sigurno da će jednog dana zavladati hrvatskom rock scenom i unijeti u nju prijeko potrebnog života i energije.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara