Pussycat Dolls zgrozile Maleziju "sisama i mačkicama" na pozornici

ČINI se da članice grupe Pussycat Dolls po pitanju gostovanja u Maleziji nisu ništa naučile od kolega - nakon vatrenog nastupa u Kuala Lumpuru "nagrađene" su kaznom u iznosu od 1500 dolara. Erotiku u Maleziji odvele su, naime, na novu razinu - pred nekoliko tisuća obožavatelja nekim su članicama ispale grudi, a jednoj i spolni organ.

Pravi show je počeo kad je Carmit, jedna od "pjevačica" u grupi, ostala bez grudnjaka, a atmosferu je do usijanja dovela Ashley, pokazujući što joj se nalazi u gaćicama. Djevojke tvrde kako je do provokacija, odnosno, ispadanja određenih dijelova tijela, došlo slučajno, iako je zapravo dobro poznato da su "nenamjernim ekscesima" izgradile karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malezija Pussycat Dolls neće tako skoro vidjeti, ali njihovim se vatrenim nastupima mogu radovati obožavatelji diljem svijeta - djevojke su na velikoj turneji na kojoj, prema pisanju američkih medija, traže nove djevojke koje bi, pokažu li se spremnima za ispade poput onog u Maleziji, mogle postati njihove nove kolegice.

M.A.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara