R Kelly jednom nogom u zatvoru: Isplivala snimka seksa s tinejdžericom koja ga časti "zlatnim tušem"

LOŠE vijesti za pjevačku zvijezdu R Kellyja - u jeku suđenja protiv R&B maga pojavila se nova svjedokinja koja tvrdi kako je prije nekoliko godina provela noć u ljubavnom klinču s pjevačem i maloljetnicom koja je tada imala svega trinaest godina. Navodno postoji i videozapis koji potvrđuje njihov intimni "menage a trois", a filmić će javnu premijeru, ukoliko je istina što dotična dama tvrdi, imati upravo pred porotom.

Djevojku s vrpce, koja sad ima oko dvadesetak godina, te je navodno kći jednog od njegovih glazbenih suradnika, tužiteljstvo će prisiliti na svjedočenje, a Kelly se planira braniti tvrdnjom da to zapravo nije ona, iako nepobitni dokazi, videozapis i svjedokinja, jasno ukazuju da se radi o pedofiliji. Međutim, ovo nije prvi Kellyjev izlet u svijet maloljetnika - osim što ga sud tereti za četrnaest slučajeva pedofilije i zlostavljanja, pjevač je medijsku buru pokrenuo brakom s vlastitom štićenicom, tada 15-godišnjom Aaliyah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je navodno iznimno loše tehničke kvalitete, ali što se tiče seksa konzervativnu porotu bi mogla oboriti s nogu - navodno sadrži scene u kojim djevojka, uz zvukove Britney Spears, časti Kellyja "zlatnim tušem", ili kako god se naziva seksualna praksa u kojoj osoba urinira po svom seksualnom partneru.  Sud od svjedokinje očekuje da potvrdi kako se radi o spornoj djevojci koja je u vrijeme nastanka snimke bila tek tinejdžerica pa bi, kako stvari sad stoje, pjevač mogao u zatvor na dugi niz godina.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara