Radi dva posla nakon što je ostavila muža, a on dobio 82 milijuna eura na lotu

Radi dva posla nakon što je ostavila muža, a on dobio 82 milijuna eura na lotu
Screenshot: Youtube

SAMO 18 mjeseci nakon što ga je žena napustila, Ade Goodchild, bivši radnik u tvornici, osvojio je 71 milijun funti (oko 82 milijuna eura) na lutriji EuroMillions. 

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj povijesti, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Susanna tvrdi da se nije pokajala. 

"Ne želim ni centa od njegova novca, slobodno neka sve zadrži", navodno je rekla svojim roditeljima koji su to prenijeli Daily Mailu. 

"Jadnica je godinama bila nesretna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju", ispričala je njena majka. 

Nakon njihovog razvoda, koji je zaključen prije 18 mjeseci, Suzanna se preselila u iznajmljeni stan, a radi 14 sati dnevno na dva posla kako bi se uzdržavala. 

"Danas sam razgovarala s njom i ona je svjesna da bi mogla tražiti dobar dio tog novca, ali kaže da ne želi ni novčića. Želi mu sve najbolje i za nju je taj dio života završen. Nikad je nisam vidjela toliko sretnu kao kad su se razveli", kaže Suzannina majka. 

Goodchild tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima te da nisu ni u kakvoj svađi. 

"Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milijun funti, nije mi vjerovala jer zna da se volim zezati", ispričao je. 

Za Daily Mail je otkrio da novac misli potrošiti na novu kuću s bazenom, jacuzzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara